Én a két évesemet emelgetem 30hetesen. És az átlagnál jóval nagyobb gyerek. Szóval ez ezzel jár! Kitartást!
2012. dec. 6. 18:47
3/11 anonim válasza:
18 kg a lányom, 12 hetes terhes vagyok, emelgetem, és mégis túl éltük, mint sokan mások!!!
Terhes vagy, nem beteg!
A gyerek azért kapaszkodik, tartja magát, nem olyan mint egy usák krumpli!
2012. dec. 6. 18:48
4/11 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as! Nem magamat feltem, hanem a babat, nem szeretnem ot is elvesziteni!
2012. dec. 6. 18:51
5/11 anonim válasza:
Ha nem vagy veszélyeztetett, akkor emelgetheted. Nyilván nem fogod dobálni, óvakodj a hirtelen mozdulatoktól és csak akkor vedd fel ha muszáj. Nekem a lepényem a méhszájamon volt az elején, így nem emelhettem, meg "eltiltottak" a nyújtózkodós mozdulatoktól (pl. ablakpucolás) is. Aztán a lepény szépen "elcsúszott", ahogy kell, és minden visszaállt a régi kerékvágásba. :-) 39 hetesen még ölben vittem a 19 kg-os 4 éves fiamat... És nem egyedi alkalom volt. Szóval csak okosan, óvatosan! A szervezeted hozzá van szokva a gyereked emelgetéséhez, így az nem olyan megterhelő, mint aki sosem szokta.
2012. dec. 6. 19:15
6/11 anonim válasza:
Nekem is van egy 13 hónaposom, és 5 hetes vagyok! :-) Természetesen emelgetem. Nekem ez a hatodik terhességem, és a többiek is kb. ilyen korkülönbséggel jöttek, mindig is emelgettem az aktuális legkisebbet, sosem lett belőle gond! Egy anya természetes, ha emelgeti a gyermekét, ebből nem lehet baj!
2012. dec. 6. 21:22
7/11 anonim válasza:
Azért az nem igaz, hogy nem lehet belőle baj, pl ha nyílik a méhszáj, akkor az emelgetéstől tovább nyílhat, koraszülést vagy vetélést okozva.
A helyedben csak akkor emelgetném, ha nagyon muszáj, amikor csak lehet, inkább kérd meg az apukát, hogy emelje be a kádba, etetőszékbe stb.
2012. dec. 7. 04:17
8/11 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Kérdező 5 hetes terhes, hová nyílna az a méhszáj, milyen koraszülésre gondolsz?
2012. dec. 7. 09:31
9/11 anonim válasza:
Sehogy, mert nincs mindig itt apuka, hogy emelje helyettem. A szervezeted hozzá van már szokva az emelgetéshez, nem valószínű, hogy baj lesz belőle. Természetesen, ha megfájdul a hasad, akkor kíméld magad.
2012. dec. 7. 14:46
10/11 anonim válasza:
7-es vagyok, javaslom értelmezd mégegegyszer a mondatot: "koraszülést VAGY VETÉLÉST okozhat. "
De egyébként (ha minden jól megy) a kérdező nem mindig marad 5 hetes terhes, és gondolom később is emelgetni akarja a nagyobb gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!