Ki érzett már korai baba mozgást úgy 12-14 hetes terhesség között? Mik a tapasztalatok?
én 13 hetesen éreztem először olyan bizsergős, kaparászós érzést, 15 hetesen határozott rúgást éreztem. Amikor elmondtam volt aki ugyan csodálkozott, de nem nézett hülyének, de volt olyan is akitől kifejezetten rosszul esett a reakciója. Az ember ilyenkor kürtölné világnak, mert olyan jó érezni, de nem meri, mert "lehülyézik". Legalábbis nekem így volt. Az általánosítások pedig kifejezetten felháborítanak. de gondolom ezzel ugyan így vannak azok , akik hasonló cipőben járnak/jártak.
23 hkm
13+5-kor éreztem először! Első baba! Biztos, hogy ő volt!
20 hetesen nekem már néha kifejezetten fájt, nemhogy éreztem.
Hátsó és oldalfali a lepényem, ezért a 4d-n kérdezés nélkül mondták, hogy biztos nagyon korántól érzem a mocorgást!
28hkm
10-es válaszoló vagyok. Nem értem ezt a lepontozósdit. Néha én is lepontozok, mikor valaki tapló módon válaszol egy-egy feltett kérdésre. De itt nem véleményre volt kíváncsi a kérdező, hanem arra, ki érezte korán a baba mozgását. Nem értem, itt mi értelme piros kezet adni. Persze a lehetőség adott, és mindig vannak rosszindulatú emberek.
Kedves kérdező kismama! Élvezd a korai babamozgást, úgy gondolom, ez egy külön ajándék nekünk.
Ezek a lepontozások szerintem is nagyon primitív megnyilvánulások, pláne, hogy ide is szinte csak kultúrált vélemények, tapasztalatok érkeztek, nem tudom egy-egy személyes élményben és véleményben mi az ami "nem hasznos".
Én 12 hetes vagyok, és kb kétszer éreztem eddig olyat, mintha egy kis pillangó repülne nei a hasfalamnak (egyértelműen nem bélmozgás volt, sajnos évek óta élek együtt a felfúvódás-teltségérzet tünetegyüttessel, és határozottan meg tudom különböztetni ezeket attól,amit éreztem a múltkor).
Amikor először tapasztaltam ezt a pillangó-dolgot, én magam sem hittem, hogy ez az én 5 cm-es kis magzatom lehetett,olyannyira, hogy még a páromnak sem említettem meg, viszont amikor a védőnőmnél jártam, rákérdeztem kíváncsigából a dologra, és azt mondta, hogy egyáltalán nem kizárt,pláne ha vékony a hasfalam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!