38 hetes vagyok. Mensi szerű görcsöt érzek folyamatosan egyre erősebben, de keményedés és összehúzódás nincs, és nincs rendszeresség a fájások közt. Mit tegyek? Menjek a kórházba vagy felesleges?
Már tegnap is éreztem,de nem ilyen nagyon.És mindig azt érzem hogy pisilni kell nagyon,és közben meg alig pisilek.Első babás vagyok.Köszi a válaszokat

válasza:Szia. Szerintem amíg nincs rendszer benne nem kell menned a kórházba. Majd ha már 5 percenként jönnek a fájások, csak akkor. De ha van magánorvosod, vagy normális védőnőd felhívhatod őket, hogy megnyugodj.
Üdv, 38 hetes kismama

válasza:ez mind természetes... a baba már megfordult és a feje nyomja a hugy hólyagod. a görcsök is normálisak... igy készül a tested a szülésre.
a neten is olvashatsz róla... keresgélj gugliba :)
brigi_mama

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2. hétben járok. Olyat már éreztem,hogy kemény volt a pocakom, szinte egy nagy megdermedt gömb lett az egész és rossz érzés volt, de nem fájt. Most viszont ugyan ezt érzem, csak fáj is. Ilyen szúró-nyilalló fájdalom oldalt és alul. Már második terhességem,...
Második terhesség, de már most azokat észlelem, amit az első babánál jóval a 30.hét után.Tehát keményedik a hasam, és 5-10 perc séta után elkezd fájni a hasam alja.
25hetes vagyok tudom jóslónak korai lenne..de eddig keményedéseim sem voltak vagyisilyen feszüléseim...2hete vannak inkább..de ma egész nap feszült a hasam..kicsit néha menszi szerü érzés vagy mindjárt megjön..ez mitől van???
Ha eszek pár falatot, már attól is úgy érzem, hogy teljesen tele vagyok kajával. Ha iszok, szintén olyan érzés. Ülő munkát végzek és egyre nehezebb. Séta közben is nagyon be tud feszülni. Ezt leszámítva jól érzem magam, csak nem értem ezt a feszülést, keményedést....
Szedek magnéziumot, de hiába. Magnézium citricit szedek, elvileg 2x1-et kellene, de van, hogy 3-at is beveszek. Mintha be sem venném. Ma már szinte egész nap folyamatosan nagyon kemény volt a hasam és eléggé fájdalmas is volt. Estére olyan "mindjárt megjön " érzésem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!