Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes vagyok. Mensi szerű...

38 hetes vagyok. Mensi szerű görcsöt érzek folyamatosan egyre erősebben, de keményedés és összehúzódás nincs, és nincs rendszeresség a fájások közt. Mit tegyek? Menjek a kórházba vagy felesleges?

Figyelt kérdés

Már tegnap is éreztem,de nem ilyen nagyon.És mindig azt érzem hogy pisilni kell nagyon,és közben meg alig pisilek.Első babás vagyok.Köszi a válaszokat

2008. jún. 27. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem amíg nincs rendszer benne nem kell menned a kórházba. Majd ha már 5 percenként jönnek a fájások, csak akkor. De ha van magánorvosod, vagy normális védőnőd felhívhatod őket, hogy megnyugodj.

Üdv, 38 hetes kismama

2008. jún. 27. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:

ez mind természetes... a baba már megfordult és a feje nyomja a hugy hólyagod. a görcsök is normálisak... igy készül a tested a szülésre.

a neten is olvashatsz róla... keresgélj gugliba :)

brigi_mama

2008. jún. 27. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvasd el a többi feltett kérdést itt az oldalon. Találsz hasonlókat amiket ebben a témában tettek fel ma.
2008. jún. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

A jósló fájás ugyan az, mint a keményedés?

2. hétben járok. Olyat már éreztem,hogy kemény volt a pocakom, szinte egy nagy megdermedt gömb lett az egész és rossz érzés volt, de nem fájt. Most viszont ugyan ezt érzem, csak fáj is. Ilyen szúró-nyilalló fájdalom oldalt és alul. Már második terhességem,...

Normális 25 hetesen a keményedés?

Második terhesség, de már most azokat észlelem, amit az első babánál jóval a 30.hét után.Tehát keményedik a hasam, és 5-10 perc séta után elkezd fájni a hasam alja.

S. O. S.! Keményedés vagy jósló?

25hetes vagyok tudom jóslónak korai lenne..de eddig keményedéseim sem voltak vagyisilyen feszüléseim...2hete vannak inkább..de ma egész nap feszült a hasam..kicsit néha menszi szerü érzés vagy mindjárt megjön..ez mitől van???

26 hetes kismama vagyok. Sokat keményedik a pocakom. De nem úgy, hogy keményedés, elernyedés, hanem olyan feszítő érzés van sokszor. Szedem a Magne...

Ha eszek pár falatot, már attól is úgy érzem, hogy teljesen tele vagyok kajával. Ha iszok, szintén olyan érzés. Ülő munkát végzek és egyre nehezebb. Séta közben is nagyon be tud feszülni. Ezt leszámítva jól érzem magam, csak nem értem ezt a feszülést, keményedést....

Mit tegyek a sok keményedés ellen?

Szedek magnéziumot, de hiába. Magnézium citricit szedek, elvileg 2x1-et kellene, de van, hogy 3-at is beveszek. Mintha be sem venném. Ma már szinte egész nap folyamatosan nagyon kemény volt a hasam és eléggé fájdalmas is volt. Estére olyan "mindjárt megjön " érzésem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!