Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rendszeresen méred a súlyodat?

Rendszeresen méred a súlyodat?

Figyelt kérdés
Én minden reggel, így próbálom kordában tartani. 14 hetes kismama vagyok.
2014. jan. 2. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem. havi 1x mérte a védőnő.
2014. jan. 2. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Én kb hetente mérem, annál gyakrabban csak feleslegesen stresszelne. Azért a terhesség nem a fogyókúra ideje, el kell fogadni, hogy jópár kiló fel fog menni, és ez így normális (10-15 kiló normális testalkatnál).
2014. jan. 2. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem, sosem méregettem magam, most meg pláne nem fogom.
2014. jan. 2. 22:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Minden reggel felesleges.

Én heti egyszer mérem, de túlsúllyal estem teherbe, így kell a monitoring.

Egyébként a 20. héttől fog beindulni a gyarapodás, akkor kezd el izmosan nőni a baba, a vérmennyiség, stb.

Boldog, stresszmentes babavárást :)

2014. jan. 2. 22:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem, csak havonta egyszer a vedononel.

Minek naponta?

Csak folosleges stressz.

2014. jan. 2. 22:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is naponta/2 naponta mértem, mert az enyém csökkent, pedig nem hánytam és nem fogyóztam. Sajnos el is vetéltem. Nem tudom, miért lehetett a fogyás, mert a teherbe eséskor kezdődött, és vetéléskor azonnal megállt. A doki azt mondta, hogy nincs összefüggés, de nem hiszek neki, mert totál egyértelmű. Boldog babavárást.
2014. jan. 2. 23:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Legtöbb kismama nem méri a súlyát,csak a védőnője méregeti
2014. jan. 3. 08:30
 8/12 A kérdező kommentje:

Mi, a párommal egyébként is minden nap méretszkedünk, ott van a fürdőben, nyilván ráállok, nem tart semeddig.

Még nem stresszelek rajta, az elején vagyunk. Viszont az orvosom leszedi a fejemet a helyéről, ha havi 1 kg-ot hízni merek. Szóval nagy a kontrol.

2014. jan. 3. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a havi 1 kiló plusz teljesen normális, hiszen azt jelenti, hogy a 9 hónap alatt 9 kilót szednél fel, ez normális, 10-12 kilós hízás megengedett.
2014. jan. 3. 12:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha havi 1 kg-nál többet hízni merek, természetesen.
2014. jan. 3. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!