Mik a méhen kívüli terhesség jelei?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 14:39
3/5 anonim válasza:
Gyakran ugyan azok a jelek mint a normál terhességnél lehet, hogy te magad nem is veszed észre csak az orvos látja, de a barna folyás ami nem akar múlni vagy esetleg görcsök is lehetnek, de ez nem mindig van.
4/5 anonim válasza:
Barnázás, majd vérzés. Görcsök az egész alhasban, de nagyon jellemző az egy oldali fájdalom, nyilalás, azon az oldalon, ahol az embrió fejlődik.
Nemrég estem át rajta sajnos.
5/5 anonim válasza:
Nàlam semmi előjele nem volt. Minden olyan volt mint az első normàlterhességemnél. Talàn kicsivel fàradékonyabb voltam. Úgy a 7-8.-ik hétben jàrhattam, amikor délutàn görcsölni kezdtem, majd nem sokkal később sötét, szemcsés alvadt vérzés jelentkezett. A fàjdalom erős volt, végbél felé sugàrzott. Még aznap éjjel megműtöttek, mert életveszélyes àllapotba kerültem... Addig a napig nem volt semmi előjele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!