16 hetes vagyok, nagyon fáj a torkom jó pár napja, főleg éjszaka, alig bírok nyelni, ráadásul már a fülem is nagyon fáj. Iszom a sok teát, szedek C-vitamint, de nem használ. Dokihoz nem akarok menni, mert nem nagyon foglalkozik az ilyenekkel.... Tudtok valami gyógyszert amit lehet szedni torokfájásra vagy lehet ez már torokgyulladás? Esetleg otthoni gyógymódok?
2014. ápr. 18. 08:48
1/7 anonim válasza:
Mindenképp háziorvos ha már a füled is fáj!
Én antibiotikumot kaptam erre tavaly mikor terhes voltam.
2014. ápr. 18. 08:54
2/7 anonim válasza:
Preventan quattro szopogato tabletta, 1 trimeszter utan lehet hasznalni. Sok méz. Illetve háziorvos, hogy kizárja a komolyabb bajt.
9hetes vagyok, ugyanez volt nalam is mukt héten. Hasogatott a fülem is. Doki azt mondta, ha javulok nem kell antibiotikum. Nem is kellett. De volt 2 nap amikor meg akartam halni.
2014. ápr. 18. 09:02
3/7 anonim válasza:
Nekem is mostanában kezd fájdogálni a torkom. Érzem, hogy picit be van gyulladva. Én este lefekvés előtt sós vízzel gargarizálok, csodákra képes. Reggelre soha nem fáj, nem durran be, így remélem megúszom. Ha nagyon brutális torokfájásom volt, azt is elmulasztotta. Kellemetlen, de megéri!!! Kb. 2dl vízbe tegyél 1 fél evőkanálnyi sót, jól kavard el és ezzel gargarizálj. Legjobb este lefekvés előtt, de most is megcsinálhatod, csak utána ne egyél és igyál vagy 2 óráig. Én anyukámtól tanultam és más kismaminak is ajánlottam már és elmúlt a fájdalom másnapra. Ettől függetlenül a füled miatt már sajnos lehet el kellene menned az orvoshoz. Nehogy baj legyen, mert valószínű rá ment a gyulladás...Majd írd meg, hogy kipróbáltad-e és hasznos volt-e a számodra! Jobbulást!
2014. ápr. 18. 09:31
4/7 anonim válasza:
Ja, utána ne öblítsd ki a szád. Legjobb, ha azt a sós nyálat le is nyeled...Sz*r picit, de megéri...
2014. ápr. 18. 09:33
5/7 anonim válasza:
egy hete én is vagyok..torokfájás, fülfájás, és gyönyörüen rakodik minden az arcüregembe, természetesen mind a két orrlyukam teljesen el van dugulva..ha ülök, ha állok, ha jobbra hajtom a fejem, mintha belekötött volna..... itt nem adnak semmit. amit használhatok a sos vizes spray (orrba)..torokfájásra én is sos vizzel öblögetek, (ill. mézet kanalazgatok) immáron egy hete napi 5ször...halottnak a csok. folyamatosan szedtem az 1000 c vitamint, multivitamint, ennek ellenére a terhességem alatt ez a 3.ilyen megfázás, általában ez eltart nálam vagy 1-2 honapig..utána ujbol beleesek. és a legjobb, mivel teljesen le van gyengülve már az immunrendszerem, ilyenkor elöjön a candida is ... 39 hetes km
örömmel veszek én is mindenféle házipraktikát
2014. ápr. 18. 09:59
6/7 anonim válasza:
Szegényke! Gyógyulj meg minél hamarabb, mert már nagyon a vége felé vagy és kell az energia a szülésre! Igazából minden praktikát leírtál, amit ilyenkor be lehet vetni, úgyhogy nagyon tanácsolni sem tudok már mit. Pihenj sokat és hátha elkezd már végre javulni!!!
2014. ápr. 18. 13:58
7/7 anonim válasza:
köszi :) én is ebben bizok, már kicsit unom, hogy én végig betegeskedtem ezt a 9 honapot. egyben reménykedek, hogy vasárnapra ujbol érezni fogom az izeket, és fogom élvezni a finom husvéti sonkát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!