Szabina1995 kérdése:
Mikortól érzem, hogy mozog a baby és milyen érzés? 16h+2n.
Figyelt kérdés
:)2014. máj. 5. 16:44
1/5 anonim válasza:
Az elso gyerekemmel mikor 20 hetesen elmentem UH-ra es megkerdezte a doki hogy "mozog mar a baba",hatarozottan ravagtam hogy meg nem!Erre o azt felelte hogy pedig epp most is mozog:) A mostani terhessegemnel,mivelhogy tudtam mit kell figyelni 16 hetesen mar ereztem:) Sokan ugy irjak le hogy olyan mintha kis pillangok simogatnak belulrol a hasadat,de szerintem ez egyatalan nem igaz!En inkabb olyannak mondanam hogy eloszor olyan mintha egeszen a hasad aljan egy pici szivdobbanast ereznel,amit eleinte csak max napi 1-1 alkalommal erezhetsz,de utanna naprol nappra tobbszor es erossebben.Most 18 hetesen mar hatarozott kis rugasokat ereztem napjaban tobbszor is:) 20hkm,8 eves kislany anyukaja.
2/5 anonim válasza:
Én 17+3 hetesen éreztem először a szó szerinti rúgást, korábban valószínű azért nem mert mellső fali a lepényem. Azt nem lehet tudni, hogy te mikor fogod először érezni, ez mindenkinél nagyon változó és sok mindentől függ.
3/5 anonim válasza:
Én 18 hetesen éreztem,hogy megmozdúlt,de én akkor egésznap hánytam sajnos,viszont nem tudtam pontosan hogy ez mi is volt,aztán uh-on mondta az orvos,hogy mennyire m ozog! 21hkm.:)
4/5 A kérdező kommentje:
:)
2014. máj. 6. 16:34
5/5 A kérdező kommentje:
17+2 lehetséges, hogy őt érzem? Nagyon különleges érzés volt, olyan mintha belülről meg akarna érinteni, és azt mondta a párom, hogy ő is érezte! Már Ő lehet? :)
2014. máj. 12. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!