Egyszerűen nem értem az orvosomat és nem értek vele egyet?
37 hetes vagyok 2000g saccolták a lányomat.Már 35 hetesen elkezdtem járni nst re.
36 hetesen vagy is még annyi sem voltam be akart fektetni nst miatt de nemet mondtam mivel mindennap be bírok járni-itthon van egy 21 hós lányom addig a szomszédra hagyom-ja és egy másik orvos mondta hogy tök fölösleges járat be a dokim.
Szépen szorgalmasan járok is azóta mindennap!!!!!Egyszerűen nem mond semmit mikor akar meg császározni az első is az volt így a 40.hétig nem várhat.
Rég harmad fokban érett a méhlepény így nem hízik csak egy icipicit sajnos.Valószínű amiért nem feküdtem be azért sem mond nekem semmit mint egy szaros rossz gyerek aki megmakacsolta magát de könyörgöm miért kell ezt csinálni nem bírok 2-3 hétre befeküdni az ő kedvéért mert bizonytalan a dolgában mert sajnos annak tűnik.Páromat nem engedik el csak 2 hét szabira ami azt jelenti hogy abból 6 nap kórház nekem a császár után és azért ha hazajövünk a kistesóval egy pár napot el szeretne velünk tölteni.
Beszélj azzal a másik orvossal, nem kötelező ehhez ragaszkodni.
Megbeszéltétek, hogy te tervezett császárt akarsz? Lehet ő arra vár, hogy meginduljon a szülés spontán.
Köszönöm utolsó válaszoló..igen azt mondta az orvos hogy van egy szabály.
Utolsó előttinek pedig annyit hogy hiába feküdnék be ott sem végeznek több nst rajtam ugyan úgy napi 1 alkalom/mivel alig van gép/ nem 0-24 be vagyok rajta hogy a bajt megelőzzük ezt egy másik orvos közölte velem.Illetve ultrahangot sem csinálnak csak pénzt kapna utánam a kórház semmi másról nem szólna.Az a helyzet nem jó orvost választottam fiatal ezért is írtam hogy nem biiztos a dolgába így a vége fele de ezt ki tudhatta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!