Aki már szült császárral és most újra babát vár
tapasztalt hasonlót?
Figyelt kérdés
A vágásom helye enyhén fáj, ha hozzáérek.
Ez baj?
Mennyi az esély arra, hogy újra császár lesz?
17hkm
2014. máj. 11. 14:07
1/8 anonim válasza:
Nekem volt, hogy érzékeny volt, volt, hogy húzódott, viszketett. Most 30 hetes vagyok, még nem tudom, hogy császár lesz-e.... Ez a kérdés engem is érdekel!
2014. máj. 11. 14:12
2/8 anonim válasza:
A vége felé már nekem is érzékeny volt, sokszor bele is nyilallt. Aztán a 36. héten már olyan vékony volt a heg, hogy nem veszélyes lett volna a természetes szülés, úgyhogy a második is császár lett.
2014. máj. 11. 14:15
3/8 anonim válasza:
így helyesebb:-) "hogy veszélyes lett volna a természetes szülés, úgyhogy a második is császár lett."
2014. máj. 11. 14:19
4/8 anonim válasza:
Az én szülésem egy rémálom volt ,aminek altatás és császár lett a vége. Két év után is érzékeny a vágás,pedig a seb szép.
2014. máj. 11. 14:24
5/8 anonim válasza:
Szia!Nekem 5 év van a két lányom és a két császárom között,mert hogy a második is az lett.Progis császárral szültem a másodikat,mert hasonlóan nagy méretekkel rendelkezett a pocaklakóm UH szerint,és az orvosom nem engedte a sima szülést.A hegem viszont egész terhességem alatt nem fájt,viszketett néha.
2014. máj. 11. 19:02
6/8 anonim válasza:
Hány éve szültetett az első?
Nekem 3 császárom volt, 3, majd 6 év volt a különbség a gyerkőcök közt, de nekem nem volt gond a hegemmel. Igaz, hogy a végén már rendesen vékonyodott, de akkor sem fájt, nem is éreztem soha, hogy ott van.
De ne aggódj, ez is emberfüggő, vkinek minden frontra érzékeny a hege.Az orvosodnak azért említsd meg, inkább figyelje, mint ne.
2014. máj. 11. 23:00
7/8 A kérdező kommentje:
3éve volt császárom.
Egyébként császár után pár nappal az egyik oldalon egy centire szétnyílt a hegem,kezelésre kellett járnom vele.
2014. máj. 12. 01:06
8/8 anonim válasza:
nekem is 3 éve volt csaszarom, most csak alapjaraton az idöjárásra erzekeny amugy semmi:)
én most sima szülésre készülök, eddig a dokim szerint okés de minden az utolsó heteken, napokon múlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!