Nagyon az elején vagyok még. De ez mar borzasztò. Egésznap emelygek, ha eszek akkor is ha nem akkor is. Valami tanacs amivel jobb lesz? :) milyen volt nektek az első 12 hét? Nagyon nehezen viselem.
Szia! Nekem az első 13 hét volt ilyen. Reggel még jól voltam majd 10-től kezdődött az émelygés, este volt a legrosszabb. Nem hánytam de alig tudtam enni, fogytam is 3 kilót. Nekem a narancsos innivalók segitettek egy picit, olvastam h másnak a citrom jött be ll a limonádé. A gyömbért szokták még javasolni. Sajnos egyik sem nulasztja el teljesen a rosszul létet de segithetnek enyhiteni. Én azóta jól vagyok, semmi émelygés. Az első babámmal semmi bajom nem volt.
17 hetes km
2014. máj. 13. 07:47
2/9 anonim válasza:
Az elso babammal csak a paradicsomle maradt meg bennem,mert valoban mindentol hanytam.Egyebkent utalom a paradicsomlevet,se terhesseg elott,se utana nem ittam.Most a masodikkal meg csak 6 hetes multam,eddig meg szerencsere nem jelentkeztek hasonlo tunetek.Nagyon remelem,hogy ez alkalommal elkerul az emelyges,hanyas.
2014. máj. 13. 07:52
3/9 anonim válasza:
Szia. Nem tudlak biztatni, nekem az egész első trimeszter így telt kb a 6. héttől a másodikban minimálisan jobb lett, most a harmadikban visszatért. Így kelek, így fekszek, napközben is, hányni kb 2szer kell egy héten, de gyomorsav naponta "jön" (bocsi). Nekem nem vált be semmi, talán az elején a hideg cola, most majd megint megpróbálom kortyonként!Kitartás!!! 28 hkm
2014. máj. 13. 07:53
4/9 anonim válasza:
Igyál sok hideg szinte jeges vizet a citromos víz a legjobb... sok gyümi zöldség...
én kétszer jártam kórházba olyan szarul voltam....
2014. máj. 13. 07:56
5/9 anonim válasza:
Citrusfélék semlegesítik a gyomorsavat, ezért segítenek.
Illetve egy deci kólát hagyj felmelegedni, alaposan keverd ki a szénsavat és nagyon apró kortyokban idd meg. Amúgy nem javasolt a túlzott kólafogyasztás, de nekem pl a vírusos hányásomat ez fogta meg a 37. hétben - amúgy orvos ajánlotta, mert gyógyszerezni nem tudtak.
2014. máj. 13. 08:38
6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.Azt szeretnem megkerdezni meg toletek hogy az normalis e h nagyon faj a derekam meg a pocim is neha. Aggodok, ez az első terhessegem es egyatalan nem tudom mi a normalis ilyenkor. 4 hetesek lehetünk körübelül
2014. máj. 13. 14:15
7/9 anonim válasza:
4 hetesen normális! Nekem ugyan ez volt... nyugi! :)
2014. máj. 13. 15:41
8/9 anonim válasza:
Az biztos, hogy egy nagyon kellemetlen velejárója a terhességnek és valami iszonyatos érzés, de arra gondolj, hogy túl kell rajta esni. Nekem semmi nem vált be ellene. 6 napja olyan émelygéseim vannak, hogy dolgozni sem tudok, az ágyból is nehezen mászok ki. Tegnap óta semmi nem marad meg bennem. Kitartást kívánok!
2014. máj. 14. 13:15
9/9 anonim válasza:
20 hetes korig normalis ha faj a pocika.,utana mar nemigen.en 22 hetesen fekudtem kothazba,hasfajas miatt,de infuzioktol elmult. en a masodik honaptol egesz a 9. honapig hanytam rosszul voltam,gyomorsavrol nemis beszelve.nekem sajnos semmi nem segitett.napjaimat a wc mellett toltottem.borzaszto volt.immar ennek 5 eve. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!