Mivel kenhetnem a pocakom hogy ne feszuljon?
Figyelt kérdés
Nemreg kezdett el viszketni es kellemetlenul feszulni a borom de nem tudom mivel kenhetnem hogy valamivel jobb legyen!2014. máj. 14. 10:08
1/9 anonim válasza:
szia! én a rossmannba vettem ezt a krémet nekem bevállt és még csíkom is alig lett
2/9 anonim válasza:
Bocsika!
(1-es)
Babydream testápoló kismamáknak - 250 ml
a neve
3/9 anonim válasza:
Nekem a Yamuna zöld teás terhességi csíkok elleni testápoló jött be. Bioboltokban, drogériákban kapható. Nem olcsó, viszont azzal kentem, hatalmas pocakom volt, és egyetlen csíkom sem maradt.
4/9 anonim válasza:
Palmer's Kakaóvajas Masszázs Testápoló Terhességi Csíkokra - én ezt használtam végig, egy darab csíkom se lett, pedig tinikoromban végigszakadt a derekam, combom, mellem, rettegtem, hogy terhesség alatt a hasam is milyen lesz, de sehol egy csík, így szülés után három hónappal se.
5/9 anonim válasza:
a lényeg hogy minél zsírosabb dologgal kend, a hagyomány testápoló nem tartalmaz elég zsírt.
Nekem a Johnson&Johnson babaolajat javasolta a védőnő, de rájöttem, hogy az olíva olaj sokkal olcsóbb literjében, és annál természetesebb biztos hogy nincs. Arra is azt mondta, jó ötlet, úgyhogy egy darabig azzal kentem (vattapamaccsal) de most kaptam egy kókuszos masszázs olajat, most azt rakom rá de ebben már van adalék anyag a legjobb szerintem az olíva olaj. Én most vagyok 32 hetes és még nem csíkos pedig rengeteget híztam.
6/9 anonim válasza:
viszketésre nekem a mandulaolaj fürdővízbe bele volt a nyerő, egyébként pedig bio sheavajas testápolóval kenem magam.
7/9 anonim válasza:
Kakaovaj!Az mindegy milyen marka,de as nagyon jo kis zsiros krem.Nagyon ajanlom! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ha be tudom szerezni mind kiprobalom, csak epp muljon el mer elegge kellemetlen.
2014. máj. 14. 14:23
9/9 anonim válasza:
Olivaolaj. Annál nem kell jobb. Most várom a harmadikat, és nekem nagyon bevált, azonnal alábbhagy a viszketés, rugalmasan tartja a bőrt, és nem mellesleg nincs benne mindenféle vegyszer, ellentétben a kenőcsökkel, csodakrémekkel. Meg persze sokkal olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!