Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen lehet már látni...

Hány hetesen lehet már látni uhán?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt csináltam egy tesztet pozitív lett, a menstruációm se jött. Elmentem orvoshoz el mondtam neki át küldött uhára. Át mentem ott megvizsgáltak de semmi nem látszott. Vissza mentem az orvoshoz mondta még nagyon kicsi nem látja az ultrahang 4 hét körül vagyok. Nem tudták megmondani. De itt az oldalon már láttam hogy 4. héten volt már petezsák,kéne aggódnom ? Volt már egy vetélésem és félek, szedem márt a femibiont az orvos mondta szedjek vitamint. 1 hét múlva kell vissza mennem ultrahangra. Köszönöm a válaszaitokat

2014. máj. 16. 07:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem csak a 6. héten látszódott valami. Kis petezsák meg hólyag. Ne aggódj, nem lesz semmi baj :)

2014. máj. 16. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
6+1 hetesen voltam először, már 10mm volta drágám. Nekem petezsákot nem is mondott (mármint méretet). Volt gyönyörű szívhang is:-) 30 hkm
2014. máj. 16. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:

4 hetesen nem ritka, hogy még petezsákot sem látnak. Inkább 5 hetesen látnak azt. Később már látnak szikhólyagot is, a 6 hét után pedig már szívhangot is. És az se mindegy, hogy milyen ultrahangot csinálnak. A terhesség korai szakaszában mindent jobban látnak hüvelyivel, a hasival van, hogy csak később látnak olyan dolgokat, amiket hüvelyivel már látnának. Én 5 hetesen voltam, nekem akkor még csak petezsákot láttak. Ez a pozitív terhességi teszt elvégzése után volt 1 héttel. A vérzésem akkor késett 3 napja (mármint amikor pozitívat teszteltem).

Szóval ilyenkor még nem csoda, ha nem láttak semmit. Majd a következő uh-n. De biztosat csak akkor fognak mondani, amikor is már lesz szívhang is. Mert magában a petezsák sem jelent még úgymond semmi biztosat.

Túl korán mentél még orvoshoz.

2014. máj. 16. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak felritkilas látszott a 5.heten. 6dikon petezsak es szikholyag. 7-8 hetesen volt szívhang. Kedobb peteeresem. Tegnap töltöttem be a 12.dik hetet, es megkezdtem vegre a 13.dikat.
2014. máj. 16. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:

4dik válaszoló vagyok.

Ugy akartam irni, hogy kesobb volt peteeresem.

Megertem az aggodalmadat es izgalmadat. Gratulalok! Es vigyázz magadra!

2014. máj. 16. 10:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hétfőn kell mennem orvoshoz. Tudom még nagyon korai de szeretném hogy semmi baja ne legyen.
2014. máj. 16. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!