Hány hetesen lehet már látni uhán?
Szia!
Nekem csak a 6. héten látszódott valami. Kis petezsák meg hólyag. Ne aggódj, nem lesz semmi baj :)
4 hetesen nem ritka, hogy még petezsákot sem látnak. Inkább 5 hetesen látnak azt. Később már látnak szikhólyagot is, a 6 hét után pedig már szívhangot is. És az se mindegy, hogy milyen ultrahangot csinálnak. A terhesség korai szakaszában mindent jobban látnak hüvelyivel, a hasival van, hogy csak később látnak olyan dolgokat, amiket hüvelyivel már látnának. Én 5 hetesen voltam, nekem akkor még csak petezsákot láttak. Ez a pozitív terhességi teszt elvégzése után volt 1 héttel. A vérzésem akkor késett 3 napja (mármint amikor pozitívat teszteltem).
Szóval ilyenkor még nem csoda, ha nem láttak semmit. Majd a következő uh-n. De biztosat csak akkor fognak mondani, amikor is már lesz szívhang is. Mert magában a petezsák sem jelent még úgymond semmi biztosat.
Túl korán mentél még orvoshoz.
4dik válaszoló vagyok.
Ugy akartam irni, hogy kesobb volt peteeresem.
Megertem az aggodalmadat es izgalmadat. Gratulalok! Es vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!