Apró vérfoszlányok a fehér folyásban,27 hetes kismamánál. Volt valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 09:20
1/7 anonim válasza:
Ha piros vér mindenképp orvossal beszélj nehogy a placentával legyen gond!
2/7 Mays válasza:
Ez lehet barmi. Elenk piros szinu?
Mindenkeppen menj dokihoz minel elobb!
3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, nem vér, hanem vérfoszlány, enyhén barnás,véres.
Persze hìvtam egyből a dokimat, aki pihenést javasolt, illetve h használjak vagilact kúpot..
Eléggé megijesztett a dolog..
2014. máj. 16. 09:37
4/7 anonim válasza:
Hát azért egy vizsgálat szerintem kellene sürgősen...uh megnézni a babát hogy minden rendben van e, meg a méhszájat, stb...én mennék a kórházba azonnal!30 hkm
5/7 Mays válasza:
Es sem nyugodnek meg mig nem neztek meg. Menj el a korhazba!
6/7 anonim válasza:
Nem normàlis 27 hetesen hirtelen a dolog... Nincs fertözèsed? Ugy is lehet hogy nem tudsz ròla.. Nekem is volt tavaly 20 hetesen egyik napròl a màsikra nem vèr hanem hùs szinü foszlànyok, darabkàk bövebb folyàssal. Nem volt viszketès vagy szag, mègis csùnya fertözèsem volt! Akkorvan baj ha ràadàsul elkezdesz görcsölni is! Menj el orvoshoz, nehogy baj legyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseget! Be fogunk menni!
Kedves utolso! A dokim is azt mondta h egy durva fertozesem van es ajanlott egy kupot. Ugyanezek a tuneteim vannak mint amit leirtal.
2014. máj. 16. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!