Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyulladt fogínyre javaslatok?

Gyulladt fogínyre javaslatok?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok és duzzadt,vörös,vérzik és fáj az ínyem.Nagyon féltem a fogaim,tud valaki valami jó ötletet?

2014. máj. 16. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Paradontax

Nem túl jó ízű, viszont nekem segített! Felváltva használtam egyszer normál fogkrémet, egyszer a Paradontaxot, és javult az ínyem állapota.

2014. máj. 16. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincs fogköved? sensodyne, paradontax, gingisol,cserszömörcés szájvíz is segíthet!
2014. máj. 16. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Corsodillal öblögesd, ma még akciós a Rossmannban. Meg Ginsigollal kend be. És extra puha sörtéjű fogkefével moss fogat.
2014. máj. 16. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló problémám van. Paradontaxxal mosok fogat utána a duzzadt részt gengigellel bekenem. egyiknek sincs túl jó íze, de jobb lett tőle.
2014. máj. 16. 13:28
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem a tömény citromlével öblőgetés használt eddig csak
2014. máj. 16. 14:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem LACALUT aktívot illetve GENGIGEL-t ajánlott a fogorvosom. De a Lacalut fogkrém helyretett annyira, hogy nem kell a GENGIGEL-t használnom!

Boldog babavárást!

2014. máj. 16. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Lacalutot használok és cserszömörcés szájvizet 8ez direkt gyulladt, vérző fogínyre van). Valamennyire máris segít, bár még nem olyan régen kezdtem. A paradontax is jó.
2014. máj. 16. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a teafaolaj a csodaszerem bármi problémám van. Jó ínygyulladásra, torokgyulladásra is. Egy fél pohár vízbe 10-15 cseppet kell tenni és azzal öblögetni. Ennek sincs jó íze, de nagyon gyorsan hat.
2014. máj. 16. 17:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Második babámat várom, az ínyem megint szörnyűséges volt, konkrétan folyt belőle a vér fogmosáskor.

Ami nekem bevált az a Parodontax fogkrém, utána beketem Gengigéllel , ami elég drága, de nekem kb 2 hét alatt elmúlt a fogínyvérzésem. :)

2014. máj. 16. 22:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a vàlaszt,cserélek fogkefét meg elkezdem valamelyiket használni.Remélem segít majd az egyik a sok közül amit írtatok.:-)
2014. máj. 17. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!