Van más is, akinek ennyire aktív a babája a pocakban?
32 hetes vagyok, de amióta érzem mozogni, szinte állandóan ficánkol. Néha annyit, hogy már aggódom miatta (bár nem tudom, hogy konkrétan miért).
És akinek ilyen kis ficánka volt, olyan is maradt a születése után is?
Kb. éjjel nappal ficereg, mintha sohasem aludna.
Nekem ilyen volt. Nagyon fajt sokszor porgott forgott kulonosen az utolso hetekben beszelek fajdalomrol. Mondjuk este 9-kor elment aludni ugy altalaban.
Oktober vegen lesz 4 eves.
Nagyon aktiv volt mindig. 9 honaposan elindult es 2 evig szo szerint szaladt!!! 2 eves koratol szinte nem is aludt napkozben - amitol aztan totalkaros volt de nyomta minden nap reggel 7-tol este 9-ig.
A terhessegem is egy tortura volt. Szules felkesziton az en hasam ugralt egyfoltaban egyedul - szo szerint egyik oldalrol a masikra.
Kisfiam egy izompacsirta mellesleg. Gyors eszjarasu es mozgasu. Hat kell hozza turelem....
Sziasztok!
Második babámat várom és ugyanezt tudom mondani. :)
Első babám szinte már hihetetlenül aktív volt magzatnak, soha nem nyugodott le. :) Szülés után is ilyen volt és a mai napig ilyen. 5 éves és egy percre sem bír nyugton maradni. :) Kislány.
Most második babám is ilyen aktív. Sőt, néha rosszabb mert sokkal erősebb, mint a lányom volt, nagyobbakat rúg pedig még csak 25 hetes vagyok. :) Most fiút várok. Előre félek mi lesz később, ha már most fájdalmasak a rúgásai. :)
Tapasztalatom szerint szülés után ő is ilyen aktív lesz. De nem bánom, mert a lányom is legalább nem egy leülök a sarokban és meghúzom magam típus. Hanem egy életrevaló, talpraesett vagány kiscsaj! :) És remélem a fiam is ilyen lesz!
Boldog babavárást mindenkinek!
Köszi a válaszokat, szép kilátások... :D.
Nekem is a második baba, de nem emlékszem, hogy a kisfiam is ennyit pörgött, ficánkolt volna.
De lehet, hogy csak elfelejtettem :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!