Szerintetek jó, ha van otthon magzati szívhang hallgató?
Figyelt kérdés
Nem parásztatja be mégjobban az embert,ha esetleg nem hallja,nem találja,nem úgy hallja?2014. okt. 22. 13:47
11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló a vége fele is ráhallgattál?Nem féltél hogy esetleg azért nem mozog,mert valami baj van?Mi nálad a sokáig nem érezni?
2014. okt. 22. 17:32
12/18 anonim válasza:
Én ha ssokáig nem erzem(az régen volt) az kb 3 - 4 óra.
31hkm
13/18 A kérdező kommentje:
Most már mindig érzed 31hetesen.Mit jelent,hogy régen volt.
2014. okt. 22. 19:50
14/18 anonim válasza:
24-25-26 hetesen meg voltak órák mikor nem éreztem mindig.
15/18 anonim válasza:
Ez is egyéni, hogy kinek mi a sok amíg nem érzi. Függ attól, hogy mennyit érzed, hogy hol a méhlepény (akinek elől van kevesebbet érzi), milyen a testalkatod, és hogy milyen a baba habitusa :). Hiszen köztük is van olyan aki mozgékonyabb, van aki nyugodtabb. A barátnőmmel egyszerre voltunk terhesek, az ő babája állandóan mozgott, ha mondjuk 2 óráig nem érezte már aggódott. Nekem sokkal nyugisabb volt, volt hogy egy egész napot átaludt. Születésük után is ilyenek a babáink :). Az övé örökmozgó, az enyém nyugis :).
16/18 anonim válasza:
33 hetes vagyok, eléggé rendes kislány, nagyjából ugyanabban az időben érzem mozogni. Mindennap érzem, nem aggódom. Otthoni szívhallgatót tuti nem vennék fent leírtak miatt, a védőnővel se halgattatnám meg, mert nem mindig hallja saját bevallása szerint, feleslegesen nem mennék a kórházba ultrahangra. Cukros vagyok, a 32. héttől NST-re kell járnom hetente, így az élmény màr megvan, ráadásul szakavatott kezekben.
17/18 A kérdező kommentje:
Terhességi diabéteszes van?Nekem most derült ki 8-as lett de csak diétáznom kell.
2014. okt. 24. 13:56
18/18 anonim válasza:
Az előző vagyok. Ugyan a papíromra terhességi diabétesz van írva de csak azért mert terhesség alatt diagnosztizálták. A dokim szerint már a terhesség előtt is megvolt. Ilyenkor a kezelés kapásból kórházban beállított inzulin, mindennap 4-szer. 160gr ch, kaja előtt-után cukormérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!