Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reggelente nem latszik a...

Reggelente nem latszik a pocakom. (15. het) Mas is volt igy?

Figyelt kérdés
Reggel mikor felkelek olyan lapos es puha a hasam mintha nem is lennek terhes. Napkozben mar kicsit kinyomodik,estere pedig ugy feldagadok es kemenyedek mintha legalabb 18 hetes lennek. Normalis ez 15 hetesen,mas igy volt vele igy? Olyan rossz erzes reggel ugy kelni hogy "hova lett a babam?"
2015. febr. 22. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért van ez mert még nem a babád látszik hanem puffadsz. Igazi terhes hasad még nincsen mert az nem tűnik el reggelre :)
2015. febr. 22. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Elsővel egyet értek!Még nem olyan nagy a terhességed,szóval normális ne izgulj pár hét múlva,már látszódik hanyatt fekve is! :) Boldog babavárást!
2015. febr. 22. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Még olyan kicsi a babád, hogy gyakorlatilag egy tenger van körülötte. Nagyon sok helyen mozoghat, és azért tűnik úgy, hogy egyszer kisebb a hasad később nagyobb. Ha keményedsz(az egész hasad befeszül, nem csak itt-ott), arról tájékoztasd az orvosod is.

Amúgy én 8 hónapos terhes vagyok és gyakorlatilag, ha valaki rám néz észre sem veszi, hogy terhes vagyok. Jó nem voltam 40 kiló az elején, de a nővérem aki hasonló méretekkel rendelkezik 2x akkorának nézet ki mint én. Gyakorlatilag a normál ruháimat hordom, a télikabátom sem kellett nagyobbra cserélnem. Mindenki pocakos képeket posztol a neten, én meg csak olyan vagyok, mintha jóllaktam volna.

2015. febr. 22. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Ma vagyok 27 hetes,nekem is szokott ilyen lenni. Nem mondom,hogy lapos,mert már nagyobb a babám mint a tied, de néha olyan érzés,mintha nem is lennék terhes. Aztán eszem egy kicsit és megint "megdagad". Én sem tudom mitől lehet egyébként,nekem is fura volt.
2015. febr. 22. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
39%

16. hét előtt nem látszik a terhesség, mert a méh még a medencecsontból nem emelkedett ki. Ilyenkor puffadás látszik. Reggelre egyszerűen távoznak a gázok, amiket napközben esetleg visszatartasz.

Később azért változhat napközben a pocak mérete, mert a hasfal a terhelés (függőleges pozíció, gravitáció) hatására nyúlik, majd éjjel ismét feszesebb lesz.

2015. febr. 22. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Istenem utolsó, Te ezt minden ilyen kérdéshez leírod, holott akkora baromság! Nekem 15 hetesen kb.2cm-re volt a méhem teteje a köldököm alatt, 17 hetesen pedig pont a köldököm vonalában. És az orvos mutatta,hogy ott van. Nem értem miért ragaszkodsz ehhez az eszement hülyeséghez.

Kedves kérdező, ne aggódj, teljesen normális, nemsokára már látszódni fog egész nap. Nekem az első, meg a mostani terhességemnél is a 18.héten nőtt jelentősebben. Akkor volt pár nap, mikor fájt, meg görcsölgetett a hasam, meg szúrkált, és miután az elmúlt, akkor látszott a növekedés a pocimon. Minden jót, és boldog babavárást.

2015. febr. 22. 14:48
 7/9 anonim válasza:
Reggelre nekem is eltűnik, estére hatalmas :) 19 hkm
2015. febr. 22. 21:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! megnyugtató, hogy nem egyedi és kóros jelenséget tapasztalok!:)

lehetséges akkor, hogy amit én keményedésnek gondolok esténként, az is inkább csak egy durvább puffadás.

2015. febr. 23. 12:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek van ugyanott a méhe 17 hetesen. Nekem pl. lejjebb volt a köldökömtől, mint két centi. Kb. a 20. héten éreztem,hogy a köldökömnél rugdos,stb. És a hasam nekem is lentebb van már napközben mint reggel amikor felkelek,mert húzza le a súlya a kicsinek. Mondjuk nekem már 1 kg körül van a kicsi,plusz a magzatvíz és a méhlepény súlya. Szóval van valóság alapja annak amit leírtak nem tudom melyik kommentben.
2015. febr. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!