Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt jelentkezhet...

Terhesség alatt jelentkezhet barnás folyás?

Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Nekem volt a 7-10 hétig, a barátnőmnek a 16.-ig úgy, hogy arra már kapott valami gyógyszert, annak hatására múlt el.

2008. aug. 26. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kimaradt menses helyett 3 napig volt. Utána is előfordulhat, de ezt azért mondani kell a dokinak, nehogy gond legyen.
2008. aug. 27. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig mindenhol azt olvastam, hogy a barnás folyás a terhesség alatt sosem jelent jót. Lehet persze a kimaradó menszesz miatt, de okozhatja bármilyen elváltozás, kezdeti méhlepény leválás, vérömleny ilyenek, szerintem érdemesebb elmenni dokihoz és megnézetni, mint találgatni.
2008. aug. 27. 09:03
 4/5 anonim válasza:
100%
Én 5.hetesen voltam elöszőr dokinál,barna folyásom volt,Utrogestant írt rá és aztmondta,hogy pihenjek sokat hogy megmaradjon a baba.Nem akarlak megilyeszteni,engem a doki evvel nagyon megilyesztett,de ha nemvoltál még dokinál pihenj nagyon sokat,mert az segít!Amúgy énis mindig azt hallom hgy 1 kis barnázás normális,csak pont kifogtam ezt a jólelkű orvost.
2008. aug. 27. 17:21
 5/5 anonim válasza:
100%
Szia!A barnás folyás nem normális egyáltalán.Én épp ma kerültem ezzel kórházba,mondván a védőnőm,hogy ez általában a vetélés első jele.13 hetes terhes vagyok,ez a második terhességem.Gondoltam,hogy baj van,ugyanis az elsővel semmi ilyen gondom nem volt.Megnéztük az ultrahangon a babát,mozog,hála Istennek él.Rögtön kaptam egy görcsoldó injekciót a fenekembe,és bennfogtak egy hétre a kórházba.Azonnal menj orvoshoz!!!
2009. febr. 1. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Azt olvastam, hogy a terhesség korai szakaszában jelentkezhet ún. pecsételő vérzés! Milyen ez pontosan?

És meddig tart? Szomi vagyok mert reggel megjött, de lehet hogy csak ilyenem van?

Méhen kivüli terhesség után mikor jelentkezhet menstruációs vérzés?

Vasárnap délután mütöttek, 7 hetes terhes voltam akkkor. Tegnap engedtek haza a kórházból de az orvos nem mondta, hogy mikor várható vérzés.

Meddig jelentkezhet a menstruáció szerű fájdalom a terhesség alatt?

A 12. hétig, vagy utána is érezhető esetleg 3-4hetente? Jelenthet ez bajt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!