Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mennyit mozog a 33...

Nektek mennyit mozog a 33 hetes babatok? (magzat)

Figyelt kérdés
Nekem csak parszor naponta es nem sokat, de a doki szt mindig minden rendben van... Picit aggodom.
2015. dec. 14. 20:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Igazabol soha nem mozgott olyan huuu de sokat.
2015. dec. 14. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Magához képest ilyenkor volt a legaktívabb.. vagyis úgy éreztem. Ilyenkor is fordult be. Én sokat éreztem de ő végig nagyon aktív volt, a szülőszobán is 2 fájás állandóan lerúgta a fájásmérőt.

Igazából aggódni csak akkor kell, ha nem érzed vagy nagyon gyengén érzed és nem tudod felébreszteni. Neki is voltak napjai, amikor délután aggodalmamban megettem egy tábla csokit mert éreztem, de ritkábban, mint általában. Viszont a csoki miatt egyből beindult és ez meg is nyugtatott. Ha mindig is kevesebbet érezted, akkor ő ilyen. :)

2015. dec. 14. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
30 hetes vagyok, amióta csak érezni kezdtem, mindig sokat mozog, egy-két nap kivételével (melegfront). Sokaknak mozog csak keveset, vagy csak kevesebbet érzik vastagabb hasfal, mellsőfali lepény, szélesebb csípő, vagy magasabb testalkat miatt. Ha eddig minden rendben volt, és hasonló mennyiségűt mozgott, akkor lehet, hogy ennél sokkal jobban és többször nem is fogod érezni. A dokim azt mondta, hogyha aggódom valami miatt (pl. régóta nem éreztem mozogni), akkor inkább menjek be az ügyeletre. A párszor naponta mit jelent amúgy? Olyankor, amikor aktívabb, 1 órán belül hányszor mozdul meg?
2015. dec. 14. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Igaz én már túl vagyok a nehezén, de ennyi idősen nagyon keveset mozgott. Én kicsit ellenpélda vagyok, de nem volt semmi baj a picivel. Most 8 hónapos, makk egészséges baba.

Gyakorlatilag alig mozgott. Voltak napok mikor már szinte fejre álltam, mert semmit nem éreztem. Teljesen kiborítottam mindenkit. A doki szerint minden rendben volt. Szerencsére nem maradtam nála szülni.

Volt amikor csak este lefekvéskor mozdult meg kicsit, amolyan "ne így feküdj, mert nem jó a póz" típusú mozgás volt. Illetve egyszer feltolatott a tüdőm helyére. Akkor le is ordított az orvos, hogy hová hizlalom a gyereket, miközben csak olyan magasan volt, hogy szabályosan nem kaptam levegőt. 3490gr-al született, úgy elhizlaltam...

A babával nem volt semmi gond, az én belső szerveim korlátozták a mozgásban, a végén sajnos császár lett.

Szerintem ne aggódj. De tudom, az a legnehezebb ilyenkor. :)

2015. dec. 15. 00:41
 5/6 NikiDávid ***** válasza:
Az enyem igazi boxolo rugdalozo söt imád fájdalmat okozni amikor èpp nem táncol, vagy ugrál bent, nagyon sokat mozog éjjel nappal, van amikor érzem mozog keze lába együtt, olyankor bepisilok majdnem meg kitöri a bordàmat. És van összefüggés a mozgásba! Az enyém kint még rosszab lesz 😀😀😁😁😁😁💜💜💜 de nagyon szeretem es varom 38 hkm
2015. dec. 15. 07:19
 6/6 anonim ***** válasza:

32 hetes vagyok.Nekem pár napja mozog intenzívebben és gyakrabban.De, nem rég még teljesen kiszámíthatatlan volt.2 napig totál lusta, 2 napig pörgős...Én is aggódtam.

Szerintem minden baba más, de ha nagyon aggódsz , inkább nézesd meg, hogy mi a helyzet.

2015. dec. 15. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!