Szeretnék celldömölkön szülni a Kovács Főorvoshoz szeretnék menni,és ismerőstől azt hallottam az orvos nagyon rendes de,hogy van mellette 2 nő akik elég mogorvák.tapasztalata valakinek? ők vannak bent szülésnél is vele?jövö hétfön megyek hozzá még semmit nem ismerek abba a kórházba,de hallottam,hogy ezt a 2 nőt leszámitva nagyon jó kórház.
2016. febr. 16. 22:14
1/6 anonim válasza:
Hát,a Kovacsról pont mostanában csak rosszakat hallottam.Két barátnőmnek is elrontott műtétet.Egyiknek a szülés alkalmával valamit rosszul varrt össze a méhszájnál,és 1,5 éven keresztül kínlódott olyan menstruaciós fájdalmakkal,hogy sokszor ájulásig jutott.Szhelyen rakták rendbe.Másik lányt Cellben császározták, és azt mondta h ami ott van azt nem kívanja senkinek.Második gyereket már Szombathelyen szülte.Nem riogatni akarlak de Cellben nincs koraszülött osztály sem ha előbb jönne a baba.A Kovács sokak szerint mostanaban túlvállalja magát ezért nem igazan tud odafigyelni a kismamáira.Egy lány rokonom a Szabóhoz járt Cellbe ő viszont meg volt elégedve mindennel.Embere válogatja.De én mivel a baba és a saját érdekeimet is nézem,tuti Szhelyen szülök.Ne legyen baj, de ha mégis,akkor egy sokkal felkészültebb helyen vagyok és ez megnyugtatna.
2016. febr. 17. 09:23
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Arról énis hallottam,hogy túlvállalja magát,és rengeteg kismamája van,ezért is kérdeztem mert érdekelne,hogy akkor uh során futószalagon mennek-e a kismamák nála.
2016. febr. 17. 16:57
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hova való vagy, de ha Szhely is elérhető távolságban van, akkor én inkább oda menj!Ha esetleg érdekelnek normális nőgyógyászok, írj privit, szívesen válaszolok :)
2016. febr. 18. 07:02
4/6 anonim válasza:
Pontosan, hogy előttem is írták, Kovács főorvos úrnál nagyot esett a színvonal. Túlvállalja magát, mogorva, 1 kismamára jut kb. 10 perc, hibázik, stb.
A két nőt nem ismerem, vagy legalábbis nem tudom, kikre gondolsz, de ilyen hajtás mellett az sem kizárt, hogy nekik is elegük van.
Ha Cellben szeretnél szülni, akkor csak Dr. Szabó Csabát ajánlanám. Megbízható, lelkiismeretes, és alapos.
Egy celldömölki kórházi dolgozó
2016. máj. 3. 13:55
5/6 anonim válasza:
Bocsi, azt elfelejtettem, hogy az első babát a főorvosnál, a másodikat Szabó dr.-nál szültem, innen az összehasonlítási alap.
A celli nővérke voltam megint :)
2016. máj. 3. 13:56
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen
Hát igen azt észrevettem,hogy rengeteg a kismama nála.
Rendes volt eddig mindig a doki is meg akik uh-on bent vannak vele 2nő azokis.ismerősöm már 1 éve szült nála kb ő mondta,hogy micsoda mogorva emberek vannak a főorvos mellett.
Meglátom a szülésnél is remélem rendes lesz,ha mégsem felel meg másodiknál gondolkozom a Szabó Csabán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!