Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet terhesség? 05.12. én...

Ez lehet terhesség? 05.12. én jött meg utoljára. Teszteltem párszor, de negativ volt mindeggyik tesztem.

Figyelt kérdés
Voltam nőgyògyàsznàl,megvizsgàlt kèzzel,hüvelyi uh-t is csinàlt,azt mondta terhessèg jelenleg nem làthatò.12mm a Nykh-m!Amire azt mondta mèg bàrmi lehet..!?Ma vagyok a 40.napon,a menstruàciom 05.12tòl 05.17ig tartott...ez lehet mèg terhessèg?Szerdàn voltam dokinál,azòta nem teszteltem..hasam nèha szurkàl hol erősebben,hol kevèsbè van mikor nem is fàj.Egyszer azt èrzem mindjàrt megjön egyszer meg semmit..!Kettő hèt mulva kell vissza menjek!Olyan tanàcstalan vagyok,soha nem volt mèg ilyen velem. :(
2016. jún. 24. 14:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, h terhes vagy
2016. jún. 24. 15:28
 2/12 anonim válasza:
Hát én speciel 42. napra csináltam tesztet és pozitív lett. November 5. én megjött, december 16.-án már nem bírtam tovább és pozitív tesztet kaptam eredményül.
2016. jún. 24. 15:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Majd írd neg légyszi hogy mi lett veled!!drukkolok
2016. jún. 24. 23:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Persze megirom,hogy mi lett vegul..tegnap ota nagyon faj a hasam,gorcsol,szurkal..de verzes meg sehol..!Ma hanytam is rosszul vagyok nagyon!
2016. jún. 25. 12:50
 5/12 A kérdező kommentje:
42.napon vagyok ma,es halvanyabb pozitivat,de jol kiveheto pozitivat teszteltem ma reggel! :)
2016. jún. 26. 06:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!!nekem is ekkor volt utólsó mensi...még nem jött meg..volt màr tesztet halcány pozi és full negativ is.most még várok.csütörtökón megyek dokihoz ismét mert eddig még ő sem tudott mit mondani..
2016. jún. 26. 13:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked is!Bar en kicsit felek,hogy mi van ha csak atver a teszt!Es nem ervenyes a halvanyabb vekonyabb csik..hiaba latom rajta!Holnap tesztelek szerintem meg reggel,nem nagyon merem bele elni magamat.Nekem kedden lesz3.hete,hogy nem jott meg!
2016. jún. 26. 13:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia.na teszreltél?
2016. jún. 27. 09:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Ugyan ugy pozitiv!Viszont reggel8korul elkeztem gorcsolni es verezni! :(
2016. jún. 27. 09:39
 10/12 anonim ***** válasza:
akkor doki azonnal mert lehet progi pótlás kell,különben elmegy :( sajnálom!!!de ne add fel!!minél előbb lásson orvos!
2016. jún. 27. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!