Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győrben 4D-t merre ajánlotok?...

Győrben 4D-t merre ajánlotok? Olyan helyet keresünk ahol adnak leletet is. Kórház 4D milyen lehet?

Figyelt kérdés
24hetesen mennénk de most összezavarodtam...Babitsba voltunk 2011-ben de annyira nem nyerte el a tetszésünket hogy ismét felkeressük.Köszi előre is.
2016. jún. 24. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem győri vagyok, de kismamiktól több szuper kritikát hallottam a Kyncs diagnosztikáról. Van honlapjuk is, keress rá. Mi is gondolkozunk rajt, hogy oda megyünk, még úgy is, hogy nekünk 70 km.
2016. jún. 24. 23:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Kyncs és a kórházi ad csak leletet, én úgy tudom.

Kórházin voltam, alig látszott valami a képeken, de lehet csak azért, mert úgy feküdt a baba. De utólag azt gyanítom, hogy a Kyncs jobb minőségű képeket ad... Nem biztos, de ha másodszor mennék, én oda mennék.

2016. jún. 25. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Kyncs, de van várakozás, szóval jelentkezz be előre.
2016. jún. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!