Csak én nem csinálok nagy felhajtást a babaruhák mosásával?
Vannak újak és sok használt baba ruhák. Mostanában kezdtem kimosni, de nem baba mosóport használok, hanem simát, csak kevesebbet. (Speciel most az Aldiban vettem.) Öblitőt pedig a fehér Bip hipoallergént használom. utána pedigen vasalok.
Jó ez így?
Azért fontos hogy legalább az első ruhákat óvatosan mossad, folyékony mosószerrel, és öblítő nélkül, mert érzékeny lehet a születendő babád bőre, és szegény nagyon tud szenvedni:-( plusz moshatod át az egész garniturát ha eről van szó:-(
Az én törpém ekcémás születése óta, és nagyon észrevenni ha véletlenül öblítős ruhát vesz fel:-(
Én a mosás után öblitő helyett ecetet használok, és program végén még jön egy öblítő program tiszta vízzel. De egy ideje már a miénket is így mosom, mert én is nagyon érzékeny bőrű vagyok. Csecsemő koromban meg az első három hónapban kamillás teával törülgettek át, annyira érzékeny volt a bőröm.
37 hetes kismama.
Én külön mosom a miénktől, de ez az összes extra...
Ugynaazzal a mosóporral. Öblítőt nem használok, a gyerkorovosk nem jvasolják, semilyet se. Akkor inkább eset, vagy semmi, üres öblítés. Az öblítő rosszabb a bőrüknek, mintha amosópor marad benne...
Nem vasalom a ruháikat, sose vasaltam. Értelmetlennek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!