Hüvely gyulladás?!
sajnálom :( nyugi, nem lesz baja a babának, kezelve vagy! mit kaptál amúgy??? nekem szűnni nem akaró méhszáj gyulladásom van, baj csak az, hogy én meg lassan szülök, 36 hetes vagyok :/ nálam se baktérium, se gomba, hiába csináltunk több tesztet is, kenetet, most szerdán megint megyek kenetvételre, hátha...
kliont használtam, aztán vagilact Q-t. csak ezért kérdezem, hogy te mit, hátha jó tipp az orvosomnak :D
most biztos, hogy szeretnéd tudni?
leírom, de ha nem akarsz megijedni, akkor ne is oldass tovább :)
14. héten elkezdtem vérezni, egészen 28 hétig vérezgettem, azóta hol zöld hol sárga nyákos folyásom van. nekem semmi égés, fájás, ilyesmi nincs. nekem is méhszájsebből indult (előző szülés, én nem voltam kezelve, majd most, szülés után műtenek) ja és persze azóta szex sincs, már megőrülök :)
klion jó a bakteriális fertőzésre, esetleg azt meg te mond az orvosodnak, az 10 darabos, elég hatásos. gyulladásra neten olvastam még a betadin kúpot, de azt az én orvosom nem ír fel. sőt, szerinte ne foglalkozzak vele, így is meg tudom szülni a babát. nagyon izgulok, nehogy emiatt ne táguljak ki vagy valami és csúszás kelljen. vagy megint szétrepedjen a méhszájam, na az nagyon hiányzik :S
Szia. Fluomizint kaptam enis. Vegul hasznalt. De szex tilos volt meg utana is egy hetig. (Terhesen foleg) :/
Engem mart picit, sokat pisiltem , ami neha egetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!