5. napja késik a mestruációm lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Már 3 napja érzek alhasi fájdalmakat, a mellem már nem fáj és mindig megnézzük a barátommal szex után, hogy nem-e szakadt ki a gumi, hogy ne történjen semmilyen "baleset" szóval mindig vigyázunk és odafigyelünk ezért nem értem, hogy miért késik? Nagyon könnyen rá tudok stresszelni a dolgoka és szombat óta ezen idegeskedek, lehet hogy ettől is késik? Várok még 2 napot, de ha akkor se jön meg, akkor veszek tesztet, de nagyon remélem nem vagyok az.2016. júl. 5. 08:25
2/3 anonim válasza:
5. napja késik.... kimutatja a teszt most is
3/3 anonim válasza:
Csinálj tesztet, mi nem látunk beléd. Tapasztalatot szívesen írok de rajtad ez nem segít, továbbra is csak találgatsz. Igaz mi direkt próbálkozunk és nem teljesen szabályos a ciklusom de már a leghosszabb ciklushoz képest is 3 nap késésnél jártam, mégis negatív volt a tesztem. De még aznap megjött, amikor teszteltem. Pedig nem is stresszeltem, erre se görcsöltem rá, annyira nem, hogy egyik nap elfelejtettem tesztet venni így csak másnap csináltam meg. Hogy miért késett ennyit.. nem derül ki.
Korábban is jártam ugyanígy csak az óvszer mellett volt és igaz a teszt negatív lett de a vizeletembem egyből látszott, hogy húgyúti fertőzés az ok. De igen, akár stressz miatt is késhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!