Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt is fogyaszthat...

Terhesség alatt is fogyasztható a kamilla tea?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a gyomrom, meg hasmenésem van és régen ez mindig jó hatással volt rám.
2010. ápr. 18. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
[link] egyébként kamillateát szabad inni :))
2010. ápr. 18. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ihatod én is ittam hiszen gyógynövény és nincs mellékhatása.Most szoptatok és még mindig iszom.
2010. ápr. 18. 16:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2010. ápr. 18. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Derékfájás a terhesség elején? Kinek mikor jelentkezett?

Én azt hittem ez csak növekvő pocaknál okoz majd problémát.Nekem kb. 1 hete le akar szakadni a derekam. Különösen ha hanyat fekszem és utána felkelek.

Van itt olyan aki dohányzik, dohányzott terhesség alatt?

Puszta kíváncsiság, nem kell okoskodás

Magas vérnyomás terhesseg alatt nagyon veszélyes?

21 hetes vagyok és140 folyamatosan a vérnyomásom.

Ez az iszonyatos, kínzó altesti csontfájdalom most már a terhesség végéig ki fog tartani?

Egyáltalán normális ez? Már a második babánkat várom,mégis le vagyok döbbenve. Most vagyok 28 hetes. Kb egy hete kezdődött,hogy elsősorban pár alsó csigolyám és a farkocsontom fájni kezdett, aztán már a csípő csontok is meg gyakorlatilag az egész medencém. NEM úgy,...

Mit tegyek hogy ne hízzak annyit terhesség alatt?

Mások fogynak a terhesség elején, én nem, mert nem voltam rosszul. 54-el kezdtem a terhességet 7 hetesen, 10 hetesen 56,5 kg. 14 hetesen 59 kg voltam. Mit tegyek? és most vagyok 15 hetes. Sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, de szerintem a magne b6 is közre játszik a hízásomban.

Terhesség első harmadában (4-hetes vagyok) lehet-e használni Canesten tablettát?

Mert sajnos 1-2 napja előjöttek a hüvelygomba tünetei de nagyon féltem az apróságom. A doki meg csak jövő csütörtökön fogad.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!