Talp fájás, terhesség?
Én még csak a huszadik hétben járok,de nekem is sokat fáj a talpam.Mondjuk nekem szerintem azért mert nagyon kis sújról indultam és már most is elég sokat híztam.Amikor vizesedik a lábam a nagy melegben akkor attól is szokott fájni,de én érzem akkor a talpamon is hogy be van dagadva.
20+6hkm
Megváltozik a súlyeloszlás, máshogy tartod magad (ez normális), és ettől a talpadra máshova kerül a súly, mint ahol korábban megszokott volt. Ha van több papucsod/cipőd, próbálgasd őket, hátha lesz egy kényelmes.
Nekem az első babámmal a magas sarkú volt a kényelmes (vettem egy papucsot, azt azóta sem nagyon tudom hordani), a másodikkal meg a lapos tűnt jónak.
Kitartás, már nincs sok hátra! :o)
Jó szülést!
Nekem is fáj a talpam. Nem érdekel a tetves meleg már csak edzőcipőben vagyok, mert az körbeöleli a lábam és puha...vasárnap este sírtam mint egy kisgyerek annyira fájdalmas volt. A férjem masszírozgatta...mondtam neki, hogy hetente kerül amibe kerül elmegyek megmasszíroztatni. Én sokat megyek a munkahelyemen. Igaz igyekszem egyre többet ülni...de mégis.
...és még csak a 21. hétben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!