Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab műtét után baj, ha...

Missed ab műtét után baj, ha nem vérzek?! SOS

Figyelt kérdés
A műtét után már másnap nem volt vérzésem, csak nagyon enyhe. Aztán abba maradt, és azóta nagyon kevés barnázásom van. 5 napja műtöttek. Baj, ha nincs vérzésem?
2014. máj. 14. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem baj!Mindenkinél másképp jelentkezik!Nekem 2 hétig tartott abból bő egy hét intenzív vérzés.
2014. máj. 15. 08:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert nem tisztulok így. Ma reggelre nagyon fáj a méhem, folyamatos, erős fájdalom. Mitől lehet ez?
2014. máj. 15. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Lázad nincsen?a fájdalom soha sem jó,milyen jellegű?Valószínűleg bent lappang a felgyülemlett alvadt vér,annak ki kéne onnan tisztulnia,az semmiképpen nem jó,ha nem véreztél,legalább egy menszi erősségű-mennyiségű vérzésnek kellett volna lennie,én a helyedben visszamennék a kórházba,hogy nézzenek meg,nehogy komolyabb baj legyen.Valószínűleg nagyon gyorsan összezárult a méhszáj és ezért nem tud kiürülni a vér.Nekem is volt missedem,meg spontán vetélésem is,én pl.még Ergam cseppet is kaptam,hogy elősegítse a tisztulást,illetve a méhösszehúzó hatása segítsen kilökni a méhből a nem oda valókat .Javaslom,hogy nézesd meg magad még ma,ha teheted,amit leírtál,nem normális dolog!Remélem minden rendben lesz!Egy szülésznő
2014. máj. 15. 09:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod kedves utolso. Nos ugy kezdodtek a panaszaim, hogy tegnap este elkezdett csikarni a hasam, felfuvodtam. Aztan ez szepen lassan atment eloszor gyenge fajdalomba. Aztan egesz ejjel fajt a mehem, az alhasom, a bal petefeszkem. Milyen a fajdalom? Folyamatos, tompa, levegovetelre is faj neha, mozgasra is. Mikor pisilek olyan furcsan nyom a mehem. A fajdalom erossege nem valtozik, mindig ugyanolyan eros. Es ez nem gorcs. A combomba is kezd kisugarozni. Nagyon enyhe vilagosbarna, nyálkás folyasom van. Nagyon megijedtem. Nem volt eleg a veteles, meg ez is. :|
2014. máj. 15. 10:43
 5/7 A kérdező kommentje:
lazam nincs, max enyhe hoemelkedesem.. Bevehetek valami fajdalomcsillapitot?
2014. máj. 15. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Persze,Algopyrint és társait nyugodtan be lehet venni,de ha nem leszel jobban,én azért megnézetném magam.Az viszont jó,ha nem görcsölsz.Ha bármilyen kérdésed volna még,írj nyugodtan.
2014. máj. 15. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Én műtét után egyáltalán nem véreztem és nem is görcsöltem. Én is azt hallottam, hogy vérzéssel jár, de nálam ez nem volt. A kontrollvizsgálatot egy héttel a műtét után végezte a doktornő és mindent rendben talált.
2014. máj. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!