Ha egy alakuló barátságban kiderül hogy az egyik fél szerelmes akkor mindenképpen le kell zárni a dolgot?
Én vállalnám.
Valószínűleg egyedül vagyok ezzel a véleményemmel :)
A barátság az az, hogy a másikat a világért sem bántanád és jót akarsz neki. Ha a személye kedves, és ő is kedvel téged, én keresném a társaságát.
Aztán majd meglátjátok, mennyire működik. Tiszteletben kell tartanotok egymást, az biztos. És beszélni róla, ha nem nyilvánvaló, akkor is. Úgysem tudsz flörtölni meg megjátszani magad azzal, akibe szerelmes vagy. Az egy különleges dolog, ahol nagyon sérülékeny vagy. Pont lehet, hogy tudna ebben segíteni neked. Azaz pont ő tudna.
A szerelem elmúlik, a barátság megmaradhat.
A barátság nemtől, kortól, bőrszíntől, vallástól stb. függetlenül működhet két ember között. Csak személyesen, online beszélgetésnél nem termelődik oxitocin. Én is mondhatok akármit. :)
Örülj neki, hogy van kölcsönös szimpátia valakivel! Élj a lehetőséggel. Itt az oldalon annyi a magányos embert hallani.
Az "alakuló barátság" olyan szép kifejezés!
5 folyt.
Sőt, vannak igen csodás, fejlett érzelmi intelligenciával rendelkező emberek, akik, ha tudják, hogy a másik min mehet keresztül, akkor nem szivatják. Megválogatják a szavaikat, a témát, a körülményeket.
Nen vagyunk egyformák! Lehet egymást szeretni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!