Egyedülálló várandós anyukák! Lenne kedvetek beszélgetni ?
Kapcsolódó kérdések:
A hugomat elhagyta a párja majd megtudta hogy terhes és szeretném neki bizonyitani, hogy nincs egyedül, ez több nővel/lánnyal is megesik és van jövő.
Egy ismerős mesélte el nekem hogyan maradt egyedül a kislányával és felmerült bennem. Kíváncsi lennék a történetetekre, hogy hogyan is alakult így. Akár válaszban akár privát üzenetben ha nem szeretnétek ország-világgal megosztani
Olyan is írhat aki már átélt ilyet: pocakosan és utána milyen lehetőségek vannak pártalálásra? Legjobb barátnőm így járt de ő maga nem merte feltenni a kérdést. Láttam egy régebbi hasonló kérdést itt, de örülnék egy pár hozzászólásnak, főleg így hogy a COVID is megváltoztatta az életünket azóta.
Várandós vagyok és egyedülálló anya szeretnék mire a baba megszületik több pénzt félre tenni.
Üdv. Pillanatnyilag Hollandiában élek és most fogom beperelni a cégemet sok ok miatt. Legfőképp mert babát várok és egyetlen indokuk ez volt a kirugáshoz és hogy nekik nem kifizetődő megtartaniuk engem. Lényegtelen. Sokat szenvedtem és szeretnék pihenni végre. Végig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!