Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egyedülálló várandós anyukák!...

Egyedülálló várandós anyukák! Lenne kedvetek beszélgetni ?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:30
 1/1 anonim válasza:
Nem
ma 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Szingli kismamák! Nektek mi a történetetek, hogy maradtatok egyedül a babával terhesen? Van most itt valaki aki “pocakosan” egyedül maradt ?

A hugomat elhagyta a párja majd megtudta hogy terhes és szeretném neki bizonyitani, hogy nincs egyedül, ez több nővel/lánnyal is megesik és van jövő.

Mennyire gyakori dolog az hogy terhesen egyedül marad valaki? , a párja elhagyja? Vagytok most itt olyanok akik Szinglik, egyedülállók és babát...

Egy ismerős mesélte el nekem hogyan maradt egyedül a kislányával és felmerült bennem. Kíváncsi lennék a történetetekre, hogy hogyan is alakult így. Akár válaszban akár privát üzenetben ha nem szeretnétek ország-világgal megosztani

Vagytok itt most szingli/egyedülálló kismamák, leendő anyukák? Ez ritka dolog biztosan, de van most itt valaki aki ebben a cipőben jár? Elmesélitek...

Olyan is írhat aki már átélt ilyet: pocakosan és utána milyen lehetőségek vannak pártalálásra? Legjobb barátnőm így járt de ő maga nem merte feltenni a kérdést. Láttam egy régebbi hasonló kérdést itt, de örülnék egy pár hozzászólásnak, főleg így hogy a COVID is megváltoztatta az életünket azóta.

Tudnátok ajánlani itthonról végezhető munkát?

Várandós vagyok és egyedülálló anya szeretnék mire a baba megszületik több pénzt félre tenni.

Hogy érdemes? Külföldön vagy otthon?

Üdv. Pillanatnyilag Hollandiában élek és most fogom beperelni a cégemet sok ok miatt. Legfőképp mert babát várok és egyetlen indokuk ez volt a kirugáshoz és hogy nekik nem kifizetődő megtartaniuk engem. Lényegtelen. Sokat szenvedtem és szeretnék pihenni végre. Végig...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!