Lányok! Ha letiltotok egy fiút itt gyakorin valamiért, hogyan reagálnátok ha az illető rátok írna egy másik profilból és arra kérne, hogy tisztázzátok a dolgot? Többi lent
indoktól függ
plusz, ha egyből felfedi magát, akkor még talán van esély
ha később mondja meg ki is ő, akkor azonnal tiltás
4
Én nem arra gondolok hogy másnak adja ki magát mint aki, hanem hogyha egy félreértés miatt ignorálja és tiltja a lány, és az illető ráír egy másik profilból mert ugye az előzőből nem tud mert az tiltva van.
5
Bocsi: mi van? Mi az a ghosting és ki a gerinctelen?
#6:
de ha nem úgy kezded, hogy XY vagyok és szeretném tisztázni a félreértést, hanem mondjuk a 2. 3. levélben mondod meg ki vagy, akkor ismét a tiltólistán végzed
Ok nélkül nem tiltok senkit. Ha tiltom, tudja is miért. (kivétel a pöcsmutogató gyökerek, de azokat válasz nélkül tiltom, szóval nincs semmi kommunikáció amit félre lehetne érteni)
Aki ezután rám írt más profilról, az sem azért tette, hogy akarjon még egy esélyt, hanem hogy elküldjön az anyámba, és aztán ő is tilt. Ez ilyen egó téma lehet, mindig az övék kell legyen az utolsó szó. Szánalmas az egész, de engem mulattat igazából. Tévedtek ha azt hiszitek, hogy rosszul érzem magam amiért nem tudok visszaszólni, nem is akarnék. És újra megmutattad, hogy mennyire primitív vagy. :)
7
Természetesen, nem arra gondoltam hogy teljesen vadidegenként írok rá, hanem nyilván elmondom hogy ki vagyok, leírom a ásik felhasználónevemet is amit tiltott és megkérem, engedje hogy tisztázzuk
8
Tehát ha tiltasz valakit, előtte megírod neki hogy miért? Az nagyon jó, mert én itt ilyen lánnyal még nem találkoztam.
9
Kb igen, a nemtetszésem kifejezése után az utolsó sorban közlöm, hogy tiltottam. Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!