Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Van itt ilyen lány?

Van itt ilyen lány?

Figyelt kérdés

Szeretném körbetekerni a Tisza tavat, van itt olyan lány akinek tetszik az ötlet és te sem akar egyedül birigázni!? Nincs kedved betársulni mellém egy Tiszakörre?

45F

ma 21:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Fiúk nektek bejönnek az ''ilyen'' lányok?

Legtöbbször boyfriend fazonú nadrágokat hordok,az egyszerű pólómat betűröm a gatyámba és rá farmerdzseki.Sminket nagyon minimálisat teszek fel(alapozó+korrektor+szempillaspriál).Vagy egyszerűen lehet azt mondani,hogy grunge szerű stílusom van.Nagyszájú vagyok meg a...

Hogyan mondjam el neki hogy tetszik?

Tudom ez tényleg egy gyakori kérdés de van itt valami ami erősen bonyolítja az ügyet. Ugye van egy lány aki tetszik és én ezt el akarom neki mondani. Nem is lenne ezzel gond mert már csináltam ilyet. Na de van egy barátom aki erről tudott és vele elég durván...

Milyen lett ez a kép? Szerintetek szép vagyok? Összejönnétek egy ilyen/hasonló külsejű lánnyal?

Sziasztok! Nem ismerkedés céljából raktam fel ezt a kérdést, csak érdekel mások véleménye rólam így első ránézésre. Szóval légyszi ne írj üzenetet, csak kommentet! Köszi!Link: Légyszi kort és nemet is írjatok! Köszi!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!