Van itt olyan csaj aki ismerkedne?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok, a Dunántúl északi részén élek, a hosszúra nyúlt ismerkedési lehetőségekben (kocsma, fesztiválok) szegény időszak miatt úgy gondoltam teszek itt is egy próbát.
170 cm magas vagyok, zöld szem, barna haj, szeretek konditerembe járni, már ha van, meg bulizni, bár a kettő nem igazán fér össze :)
Gyerekem, exfeleségem meg ilyesmi nincs.
Úgyhogy ha lány vagy és nem is laksz túl messze és keresel egy ivócimborát, amiből akár idővel több is lehet, akkor írj rám privátban ;)
2021. márc. 12. 18:26
1/2 anonim válasza:
Kb 700kmre lakok toled, de ha van kedved beszelhetunk
2021. márc. 12. 21:39
2/2 A kérdező kommentje:
Bocsi, a 700 km nagyon messze van, főleg így, hogy a határokon is csak trükközéssel lehet átmenni :/
2021. márc. 13. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!