Normális értékrendű férfiak?
3.
Szerintem a Kérdező rosszul fogalmazott. Ezt egy normális értékrendű férfi úgy értelmezi, hogy határozottság. A dominanciának semmi helye egy normális kapcsolatban, mert akkor megszünik a felek közti egyenlőség.
(2.)
Az ilyen férfiak mindig foglaltak - vagy hamar találnak maguk mellé másik hölgyet.
Amennyiben keresnek, nem ilyen anonim oldalon keresnek, ami a mentális betegek gyűjtőhelye.
6.
Megjelent a cinizmus. Pontosan ahogy mondod. Van önismereted.
Nem foglaltak, csak az állít ilyet, amit te mondasz, akinek 0 élettapasztalata van.
Kapcsolódó kérdések:
Miért csak a nagyképű,pózoló,hűtlen kell mèg mindig akik lehazudjak az eget is?
Fiatalon sokkal egyszerűbb, szinte bárhol. Az internetes társkeresők személytelenek. 42 éves nőként hol lehetne személyesen ismerkedni normális férfiakkal?
És főleg normális embereknek Párt találni? Szomorú.
Ráadásul a nők legtöbb esetben még ragaszkodnak is az ilyen abnormális férfiakhoz. Ez miért van?
A párom úgy érzem, kicsit sem tisztel, vagy becsül. Tanult, házias, dekoratív, visszafogott normális értékrendű nő vagyok. Ő meg már lassan úgy kezel, mint egy cselédet. Mindent beleadtam ebbe a kapcsolatba, ő meg insta nőcskéket magasztal fel, velem meg sokszor bunkó....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!