Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csúnya nők, valaki ismerkedni?

Csúnya nők, valaki ismerkedni?

Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy próbáljak a szintemen barátnőt keresni, azért írtam így a kérdést.
tegnap 19:31
 1/3 anonim válasza:
Nem léteznek csúnya nők, ezt illene már megtanulni.
tegnap 23:29
 2/3 anonim válasza:
Biztos sikeres lesz a keresés ezzel a skatulyázással
ma 15:20
 3/3 anonim válasza:

Nem szerencsés így keresni.

Azon kívül, hogy ha egy nővel szeretnél valamit kezdeni, meg kell találnod benne a szépséget.

Találj ki mást.

ma 20:28

Kapcsolódó kérdések:

"Csúnya" / önbizalomhiányos / duci / idős lányok/nők, valaki ismerkedne egy külföldi passhyval plátói párkapcsolat céljából? Az se zavar ha van párod.

Endre vagyok, 34, külföldön dolgozok, túl gyakran akarnak felszedni, kellene valaki kifogás, aki megerŏsíti a "van párom kopj le" vibeot. Meg jól mutat a lyuktalan önéletralyzon. Édesem drágám kincsem tündérbogaram.

Csúnya, kövér nők, van kedvetek ismerkedni?

Azt javasolták itt, hogy a saját szintemen próbáljak barátnőt találni.

Kifejezetten visszafogott, csúnya lányokkal szeretnék ismerkedni, ha magadra ismertél írj privátban kérlek?

A kérdés nem vicc, 16-40 év közti, Pest megyei nőkkel szeretnék ismerkedni akik azt gondolják, hogy nem kellenek senkinek. Tudom, hogy ez furán hangzik de engem valóban a “csúnya” lányok mozgatnak meg és nem szeretnék senkin nevetni vagy lejáratni csak ismerkedni. Egy...

Kimondottan olyan novel ismerkednek akire mondtak mar tobben is, hogy csunya. Van itt ilyen ?

Csunya 1 szo a csunya de szeretem ki irni amirol akarok beszelni. Megfogalmazhattam volna virag nyelven is de nem tettem. Egyenes dolgokat szeretem. Termeszetesen olyannal ismerkednek akinek nincs parja. Olyan vagy amilyen vagy kulsore, nem az szamit. En szerintem atlagos vagyok kinezetre.

Csúnya, kövér nők, valakinek van kedve ismerkedni?

Mindig mondják, hogy keressek a saját kategóriámban, megfogadtam a tanácsukat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!