Csúnya nők, valaki ismerkedni?
Nem szerencsés így keresni.
Azon kívül, hogy ha egy nővel szeretnél valamit kezdeni, meg kell találnod benne a szépséget.
Találj ki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Endre vagyok, 34, külföldön dolgozok, túl gyakran akarnak felszedni, kellene valaki kifogás, aki megerŏsíti a "van párom kopj le" vibeot. Meg jól mutat a lyuktalan önéletralyzon. Édesem drágám kincsem tündérbogaram.
Azt javasolták itt, hogy a saját szintemen próbáljak barátnőt találni.
A kérdés nem vicc, 16-40 év közti, Pest megyei nőkkel szeretnék ismerkedni akik azt gondolják, hogy nem kellenek senkinek. Tudom, hogy ez furán hangzik de engem valóban a “csúnya” lányok mozgatnak meg és nem szeretnék senkin nevetni vagy lejáratni csak ismerkedni. Egy...
Csunya 1 szo a csunya de szeretem ki irni amirol akarok beszelni. Megfogalmazhattam volna virag nyelven is de nem tettem. Egyenes dolgokat szeretem. Termeszetesen olyannal ismerkednek akinek nincs parja. Olyan vagy amilyen vagy kulsore, nem az szamit. En szerintem atlagos vagyok kinezetre.
Mindig mondják, hogy keressek a saját kategóriámban, megfogadtam a tanácsukat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!