Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 16/f meleg vagyok 20 evesig...

16/f meleg vagyok 20 evesig szombathelyi vagy vasi fiatal fiukkal ismerkednek Ki lenne?

Figyelt kérdés

júl. 31. 23:58
 1/7 anonim válasza:
Szia, én hideg vagyok úgyhogy ez nem fog menni, szia!
aug. 1. 10:28
 2/7 anonim válasza:

Sok sikert hozzá, nem lesz könnyű!

Budapesti meleg 50-es

aug. 1. 10:53
 3/7 anonim válasza:
Én szhelyi 17 vagyok
aug. 2. 12:01
 4/7 anonim válasza:
Engem is meg lehet dugni.
aug. 4. 14:51
 5/7 anonim válasza:

Imádom a 16 éveseket, a kedvenc korosztályom :)

F50

aug. 4. 15:33
 6/7 anonim válasza:
Te beteg vagy ba+
aug. 4. 16:03
 7/7 bujozsej válasza:
Próbálj megváltozni mert a pokolban őrületes a forróság!
aug. 4. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet így viselkedni?

2025.08.23.-án történt Szombathelyen a Savaria karneválon, nagyon sok-sok ember ment egymás után, mellettünk is ment egy idősebb hölgy férjével, utánuk meg egy taknyos anyja seggéből bújt 20 éves lánygyerek, volt vagy 150cm. Megállt a sor nyílván ilyenkor lassabban...

A 25 év alatti korosztálynál miért akkora divat a lerúgott, 20 éves, német bontóból kimentett 3 ajtós Audi a3 1.9TDI?

Itt mifelénk a fiatalok egy nagy része kizárólag ilyennel jár, még napi 4km-es útra is. Rohad a küszöb, meg dől belőle a korom, aztán úgy ülnek benne mint egy ferrariban. Ez ilyen hungarikum lett?

Hol találok fiatal, jó arc szombathelyi együtteseket, énekeseket?

Fotózok bár még kezdőként, de a kedvenc dolgom koncerteket fotózni. Önmagát a fotózást imádom, de a koncert imádatom szerintem megmagyarázza ezt a koncert fotós témát:) Tök jó lenne ha egy kezdőbb,fiatal - hisz én is az vagyok- bandát vagy énekest találnék,és...

Legjobb város Magyarországon, mint fiatal munkavállaló?

Szerintetek melyik a legjobb magyar város egy 25 éves fiatal munkavállalónak?

Szombathelyi tinik, fiatalok, ti hol szoktatok bulizni?

Ti hol és hogy szoktatok bulizni? 15/F

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!