16/f meleg vagyok 20 evesig szombathelyi vagy vasi fiatal fiukkal ismerkednek Ki lenne?
Sok sikert hozzá, nem lesz könnyű!
Budapesti meleg 50-es
Imádom a 16 éveseket, a kedvenc korosztályom :)
F50
Kapcsolódó kérdések:
2025.08.23.-án történt Szombathelyen a Savaria karneválon, nagyon sok-sok ember ment egymás után, mellettünk is ment egy idősebb hölgy férjével, utánuk meg egy taknyos anyja seggéből bújt 20 éves lánygyerek, volt vagy 150cm. Megállt a sor nyílván ilyenkor lassabban...
Itt mifelénk a fiatalok egy nagy része kizárólag ilyennel jár, még napi 4km-es útra is. Rohad a küszöb, meg dől belőle a korom, aztán úgy ülnek benne mint egy ferrariban. Ez ilyen hungarikum lett?
Fotózok bár még kezdőként, de a kedvenc dolgom koncerteket fotózni. Önmagát a fotózást imádom, de a koncert imádatom szerintem megmagyarázza ezt a koncert fotós témát:) Tök jó lenne ha egy kezdőbb,fiatal - hisz én is az vagyok- bandát vagy énekest találnék,és...
Debrecen, Pécs, Szeged, Szombathely
Szerintetek melyik a legjobb magyar város egy 25 éves fiatal munkavállalónak?
Ti hol és hogy szoktatok bulizni? 15/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!