Yamaha neos vélemény? Megbízható?
Kezdjük ott hogy yamaha a világon semmi baja nem lesz ha előtte redeltetés szerűen volt használva de saját tapasztalatból kiindulva nekem volt már 1-2 yamahám abból többet is szét hajtottak csörgött-Zörgött de a világból is kiment. soha 1 baja nem volt. természetesen a kopó alkatrészeket cserélni kellett. sokan inkább vesznek (újabb) kínai robogókat de azok már rég elrohadnak amikor a japán teknika még ketyeg alattad.
Megbízható-e Igen! Neos al kapcsolatban volt már szerencsém kipróbálni és tuningolni egy barátomét penge kis motor!
Szia! Nekem nagyon bejött.
Jelenleg is egy 70ccm-es neosom van és nagyon megbízható moci... Csak jókat tudok róla mondani... Már egy 280km-es túrán is voltam vele hegyekbe szerpentinen de jártam vele földutakon is és soha semmi baja nem volt... Most is nálam napi használatba van... Meg sem fordul a fejembe hogy lerohadok vele valahol legyen az országút vagy mellékút... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!