Veletlenul diesel-t ontottem a benzin helyett, tankolaskor. Aztan gyorsan kihuztam es benzint raktam bele. Lehet valami baja?
Milyen kocsi, mennyi ment bele?
Általánosságba egy benzinesbe kevesebb kárt tud okozni a gázolaj, mint forditva. De ha nagyobb mennyiség ment bele, érdemes leengedni, kimosni a tankot, üa. szűrőt cserélni.
de...bele megy a pisztoly. SHELL-hez mentem. hat kb ami elbambultam es eszrevettem. Furcsan nezett a kutas is mikor beszaladtam hozza hogy mivan.
Mini Cooper, Szoval akkor szerelo. En nem ertek ilyen szetszereleshez
De miért nem engedsz a kutasnak tankolni?
Nem fér bele a pisztoly.
Vagy ez csak az amerikai autóknál van így?
" Veletlenul diesel-t ontottem a benzin helyett,"
Nem tankolt hanem töltött, úgy pedig belefér a kis cső.
nem fér bele a pisztoly. Dízelbe lehet benzint tankolni, fordítva csak kannából. De minden hónapban beesik ide egy ilyen kamusztori.
Attól még tény, hogy az ólommentes benzin üzemű autók tankolónyílásába nem megy bele a dízel pisztoly. Az özönvíz előtti, ólmozott benzin idejéből származó benzinmotoros kocsiknál még befér.
Persze ezt a tényt mindig lepontozzák, de attól még tény marad.
Jól tette. Ő is tudja hogy a dízel pisztoly nem megy bele a benzines autók tankolónyílásába.
Vergődhetsz még, de komoly választ nem fogsz kapni, mert a fenti ténnyel mindenki tisztában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!