Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak, hogy beinduljon...

Mit csináljak, hogy beinduljon a robogó?

Figyelt kérdés
Valaki tud nekem motor indítási trükköket mondani, mivel egyáltalán nem indul a robogóm. Pl. Gyertya helyénél benzint beönteni, Karbiba féktisztítót fúlyni stb.

2021. júl. 31. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szikra van? Karbi biztosan jó? Üzemanyag eljut egyáltalán a motorig?

Én egy öreg motort úgy indítottam be hogy szereztem hozzá egy biztosan működőképes karbit, szikra volt, meg minden adva volt. Féktisztítóval indítóztam úgy hogy a levegőszűrőt levettem és úgy fújtam be féktisztítót, de működik akkor is ha egy kis kupak benzint öntesz bele. Ha így beindul egy pici időre tehát éppen beröffen akkor nem kap megfelelően üzemanyagot. Én a karbit azért átnézném a helyedben.

2021. júl. 31. 12:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Szikra van, illetve a karbit már átnézte egy motorszerelő is.
2021. júl. 31. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Fújd be féktisztítóval

2. Döntsd el jobbra majd balra a mocit.

3. Húzd be a féket húzd meg töbig a gázt.

4. Rárúgsz.

Ha nem indul be akkor fújsz még féktisztítót, akksi nem árt ha van benne, és fel is van töltve.

Amikor indul ülj rá és húzd tövig a gázt, hogy ne fulladjon le, ha nem füstöl már annyira és nem fullad le alapjáraton sem, akkor jó.

Azért óránként indítgasd ha nem is mész vele

2021. aug. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan 50 köbcentis robogó ami reális alternatíva egy jobb kerékpárral szemben?

Amivel gyorsabban be lehet érni dolgozni... 14 kilóméterre van a munkahelyem. 380,000 forintos trekking kerékpárral 40-45 perc alatt érek be... Majd vissza is ennyit tekerek. Nagyon maximum 1 millió forintig, de inkább kevesebbért van olyan 50 köbcentis...

Egy 1990-es Riga Deltával lehet menni még manapság?

Áll a garázsban egy 25-30 éve. Most jó lenne beröffenteni, így is kell bele pár cucc, mert nem indul. De azon gondolkodtam, hogy környezetvédelmi szabványoknak már tuti nem felelne meg? Érdemes így időt fordítani rá? Kötelező biztosítást is kellene rá kötni ma már.

Napi 2* 70 kilóméterre mennyire lenne jó megoldás a NIU NQi GT elektromos robogó? Szerintetek mennyi idő alatt tudnék beérni vele?

Elvileg 140 kilómétert tud egyszerre, az akumulátort meg ki lehet venni és egy benti konektorral feltőlteni. Erre lenne lehetőség, amíg dolgozom... 70 kilóméter az út, úgy hogy az autópályákat, fizetős utakat teljesen elkerülöm. Mivel megengedik, hogy töltsem...

Hogyan működik az autómata szívató?

A robogókban lévő karburátoron való autómata szívató mikor van elzárt/kitolt állapotban? Amikor áramot kap, vagy amikor nem?

Vespa Primavera 50 S 2021 (50 cm3) vagy NIU MQi+ Sport 2021?

A Vespa 1,350,000 forint. A NIU MQi+ Sportból van többféle is, ez amiről szó van, a legújabb ebből a fajtából, 1,100,000 Ft. De van NIU-ból is drágább, ez elektronikusan 45km/h végsebességre van lockolva... 7-8 óra alatt lehet nulláról feltőlteni és 75-100 km...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!