Ujdonsult autótulaj vagyok,ja és ugymond nemrég van jogsim eddig nemigazán foglalkoztatott a téma .Műszakira megy majd a kicsi kocsim 98 as (suzuki swift sedan ).Mik azok az alkatrészek amit illik és mik azok amiket ajanlott atnézni?

Ha ezt itt kell megkérdezni, akkor mondhatunk bármit, fogalmad sem lesz róla. Egy vizsga előtti átvizsgáláskor minden kiderül. Nyilván egy 98-as autón lesz mit javítani, de ésszerű határokon belül kell tartani.
Fék, kormányzás, futómű, és karosszéria sarkalatos pontok lesznek a mérvadók.

Vidd el egy szerelőhőz, hogy menne műszakira és nézze át h mitől nem menne át, mit kell cserélni.
Általában amit átnéznek: Fék, futómű, kormányzás, karosszéria, világítás.
Nyílván ez is objektív, hogy mit kell cserélni mert nagyon sok helyen tökmindegy az állapot, egy +huszasért átmegy az is aminek nem kéne.

Én az előző kocsimon is úgy csináltam, hogy hagytam egy cetlit a forgalmi mellett, amire én kértem őket pluszban, hogy mit nézzenek át. Aztán mondtam nekik hogy van egy cetli a firgalmi mellett, majd nézzék meg legyenek szívesek.
Mikor készen lettek, tételes listát kaptam a javításokról.
Bízom bennük, tehát szerintem mindent megnéztek és megjavítottak amit kellett.

Semmi extra!
Két féle út van
az egyik hogy okosba műszakiztatod és mész ameddig ki nem törik alólad a kerék. A másik megoldás elviszed karosszériáshoz aki 100-200 ezerből meghegeszti újralemezeli a kritikus részeket, utána 1 vezérlés csere 25 ezerért, esetleg kuplungolás 50 ezerért, gyertyák 4000 ért fékek 30 000 ért, ennyiből 10 évig elmegy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!