Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kiugrott az autó kilincse....

Kiugrott az autó kilincse. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Véletlenül erősen lett megrántva az anyósülésnél a kilincs és kint maradt. Belülről nyitható kívülről nem. Meglehet oldani egyszerűen vagy mindenképp szerelő kell hozzá?

2022. máj. 11. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
A kérdésed után vidd szerelőhöz.
2022. máj. 11. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

kinyitod, leszereled a burkolatot és utána kiderül mi tört el benne

esélyes, hogy nehéz lesz így is a hozzáférés, de nincs más mód

2022. máj. 11. 09:26
 3/6 krwkco ***** válasza:
91%

"Kiugrott az autó kilincse."

Többféle autó létezik a világban. Van amelyiknék nehezebb, van amelyiknél könnyebb a visszahelyezés.

"Meglehet oldani egyszerűen vagy mindenképp szerelő kell hozzá?"

Az autószerelők emberek. Általában, ha valamit az emberek egy csoportja meg tud csinálni, ott a csoporton kívüliek között is akadhat olyan, aki szintén meg tudja tenni.

De az a konkrét alany, aki nem gondolja át, hogy egy ilyen kérdéshez jó lenne megírni az autó típusát, kisebb eséllyel tartozik azok közé, akik egy autóval kapcsolatos összetettebb munkát el tudnak végezni. :-(

2022. máj. 11. 09:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Ford Mondeo mk3 2.0 tdci.

Köszönöm a válaszokat. Nő vagyok nem értek ilyenekhez, de vannak férfi ismerőseim akik nem szakmabeliek, de azt mondják megtudnák csinálni. Most nincs anyagi lehetőségem elvinni szakemberhez. Igen hanyagul tettem fel a kérdést. Úgy értettem meglehet-e oldani, (rámerjem-e bízni valakire), mert meglehet csinálni vagy kell a szakember mindenképp?

2022. máj. 11. 09:59
 5/6 krwkco ***** válasza:
13%

"Úgy értettem meglehet-e oldani, (rámerjem-e bízni valakire), mert meglehet csinálni vagy kell a szakember mindenképp?"

Én a saját Ford Fiestámon többször le és felszereltem a kilincset, amikor az ajtóburkolatot le kellett bontanom. Van benne egy trükk: le kell nyomni a zárban egy fémalkarészt a kilincs bepattintásakor. De ha valaki már csinált ilyet, akkor menni fog neki.

2022. máj. 11. 10:05
 6/6 krwkco ***** válasza:
59%

Vannak erről videók is a neten:

Ford mondeo doorhandle youtube

2022. máj. 11. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!