Kiugrott az autó kilincse. Mit tegyek?
kinyitod, leszereled a burkolatot és utána kiderül mi tört el benne
esélyes, hogy nehéz lesz így is a hozzáférés, de nincs más mód
"Kiugrott az autó kilincse."
Többféle autó létezik a világban. Van amelyiknék nehezebb, van amelyiknél könnyebb a visszahelyezés.
"Meglehet oldani egyszerűen vagy mindenképp szerelő kell hozzá?"
Az autószerelők emberek. Általában, ha valamit az emberek egy csoportja meg tud csinálni, ott a csoporton kívüliek között is akadhat olyan, aki szintén meg tudja tenni.
De az a konkrét alany, aki nem gondolja át, hogy egy ilyen kérdéshez jó lenne megírni az autó típusát, kisebb eséllyel tartozik azok közé, akik egy autóval kapcsolatos összetettebb munkát el tudnak végezni. :-(
Ford Mondeo mk3 2.0 tdci.
Köszönöm a válaszokat. Nő vagyok nem értek ilyenekhez, de vannak férfi ismerőseim akik nem szakmabeliek, de azt mondják megtudnák csinálni. Most nincs anyagi lehetőségem elvinni szakemberhez. Igen hanyagul tettem fel a kérdést. Úgy értettem meglehet-e oldani, (rámerjem-e bízni valakire), mert meglehet csinálni vagy kell a szakember mindenképp?
"Úgy értettem meglehet-e oldani, (rámerjem-e bízni valakire), mert meglehet csinálni vagy kell a szakember mindenképp?"
Én a saját Ford Fiestámon többször le és felszereltem a kilincset, amikor az ajtóburkolatot le kellett bontanom. Van benne egy trükk: le kell nyomni a zárban egy fémalkarészt a kilincs bepattintásakor. De ha valaki már csinált ilyet, akkor menni fog neki.
Vannak erről videók is a neten:
Ford mondeo doorhandle youtube
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!