Egy autóba milyen hangfal rendszert lehet beépíteni, és mennyibe kerül?

A legegyszerűbb ilyen esetbe, ha elmész egy erre szakosodott üzletbe (pl Paradox) és elmondod mit szeretnél.
Szépen elmondják, hogy mik a lehetőségeid, és igény szerint egyből (ha ráérnek) be is tudod szereltetni.

A Paradox-ot én is ajánlom korrekt hely, bár nem dolgoznak olcsón, de amit kiadnak a kezük közül az profi! Tudom, mert többször szereltettem velük!
Ha csak a mély hiányzik a legolcsóbb megoldás, egy erősítő, és mélyláda, akkor a gyári hangszórókról le lehet venni a mélyhangot, ami valószínűleg amúgy sem túl acélos, és már a jelenlegi hangzástól fényévekre jobbat fogsz hallani. Még az sem kizárt, hogy nagyobb hangerőt tudsz elérni, mivel nem terheled mély hangokkal a gyári hangszórókat.
Ebben az esetben van egy erősítő, és mélyláda, kábelezés, esetleg átalakítóók ha kellenek, hogy le lehessen venni az egyik hangszóróról a jelet, vagy a fejegységről, mert hát a gyári fejen nincs rca kimenet.
Plusz ennek a munkadíja.
Ennél komolyabb szint, hogy ki vannak cserélve a gyári hangszórók és a fejegység is, és az utólagos hangszórókat is erősítő hajta.
Aztán ennél komolyabb szint, hogy nem csak mindent erősítő hajt, hanem minden minőségi cuccokból áll, na ez az a lejtő amire akár milliókat is lehet költeni....
Szóval a kérdésre válaszolva bármit is lehet egy autóba varázsolni pénz kérdése. Ők az egyik legprofibb műhely az országban kérj tőlük árajánlatot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!