Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy autóba milyen hangfal...

Egy autóba milyen hangfal rendszert lehet beépíteni, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 2005-os suzuki swift kocsim. Na most én a hangszorókhoz sík hülye vagyok. Szeretnék zenét hallgatni a kocsiban, telón keresztül. Inkàbb techno stílusú zenéket hallgatok, szóval fontos lenne a jó basszus. Lehetséges egy ilyen rendszert beépíteni a kocsiba? Hol csinàlnak ilyet? 80-90 ezer forintértért vannak jó lehetőségek? Valószínűleg kevés infót írtam,de tényleg hülye vagyok ehhez:D annyit tudok, hogy minden gyàri benne. Csak a hangszórók már nem a legjobbak.

jún. 10. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb ilyen esetbe, ha elmész egy erre szakosodott üzletbe (pl Paradox) és elmondod mit szeretnél.

Szépen elmondják, hogy mik a lehetőségeid, és igény szerint egyből (ha ráérnek) be is tudod szereltetni.

jún. 10. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Vidd el a kocsit egy helyre ahol foglalkoznak autó hifikkel, elmondod az igényeidet és ők megmondják, hogy mennyiből lehet megoldani.
jún. 10. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi pénzért szerintem biztos nem. Kapásból kidobnám a gyári fejegységet, és legalább egy bluetoothos, 2 Din-es bele, az már mindjárt elvinné a keret nagyrészért, de még kellene erősítő, mélynyomó, hangszórók, vezetékek, aztán mindjárt 200-hoz közelíthetsz.
jún. 11. 10:03
 4/4 Koaxk Ábel ***** válasza:

A Paradox-ot én is ajánlom korrekt hely, bár nem dolgoznak olcsón, de amit kiadnak a kezük közül az profi! Tudom, mert többször szereltettem velük!

Ha csak a mély hiányzik a legolcsóbb megoldás, egy erősítő, és mélyláda, akkor a gyári hangszórókról le lehet venni a mélyhangot, ami valószínűleg amúgy sem túl acélos, és már a jelenlegi hangzástól fényévekre jobbat fogsz hallani. Még az sem kizárt, hogy nagyobb hangerőt tudsz elérni, mivel nem terheled mély hangokkal a gyári hangszórókat.

Ebben az esetben van egy erősítő, és mélyláda, kábelezés, esetleg átalakítóók ha kellenek, hogy le lehessen venni az egyik hangszóróról a jelet, vagy a fejegységről, mert hát a gyári fejen nincs rca kimenet.

Plusz ennek a munkadíja.

Ennél komolyabb szint, hogy ki vannak cserélve a gyári hangszórók és a fejegység is, és az utólagos hangszórókat is erősítő hajta.

Aztán ennél komolyabb szint, hogy nem csak mindent erősítő hajt, hanem minden minőségi cuccokból áll, na ez az a lejtő amire akár milliókat is lehet költeni....

Szóval a kérdésre válaszolva bármit is lehet egy autóba varázsolni pénz kérdése. Ők az egyik legprofibb műhely az országban kérj tőlük árajánlatot:

[link]

júl. 1. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!