Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnék félretenni 2-3...

Hogyan tudnék félretenni 2-3 milliót első autóra, ha még csak most váltok gyakornokból junior pozícióba?

Figyelt kérdés
Ilyen kaja és albérlet árak mellett fogalmam sincs, hogyan fogok rövid időn belül első autót venni...
2023. nov. 19. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Mibol gondolod hogy neked tejfelesszaju juniorkent, alberletben elve rogton 'jar' az auto is?

Lehet am jarni tomegkozlekedessel is.

2023. nov. 19. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a junior?
2023. nov. 19. 21:35
 3/10 nemaRendőrség ***** válasza:
81%

1 millió volt a bruttóm mikor először vettem kocsit, addig bringával jártam.

Szívem szerint most is azzal járnék csak ellopták, mivel nem nagyon lehet tárolni

2023. nov. 19. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Harmincas eveimben vettem meg elso automat ilyen arkategoriaban. Palyakezdokent, es kesobb huszas eveimben elfogadtam, hogy nem engedhetek meg magamnak normalis autot, maradt a tomegkozlekedes, remekul mukodott. ;)
2023. nov. 19. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A beveteled es kiadasaid alapjan letrehozol egy tervet, hogy mi az amit felre tudsz tenni havonta. Bar nem tudom mi a szakiranyod, nagy atlagban veve gondolom Juniorkent tizezreket fogsz tudni sporolni havonta, nem pedig szazezreket, igy valoszinuleg jopar evbe fog telni amig ez osszejon. Vagy valaszthatod az eleg megoszto lehetoseget es veszel reszletre hasznaltautot.
2023. nov. 19. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

@3 és ha van egy autód, nem tudsz venni egy másik olcsóbb azaz nem tolvajmágnes biciklit?

@Kérdező - sehogy. De nehogy azt hidd hogy a magyarok nagy része akár idősebb korban is képes erre. Hitelre vesznek új és használt autót is nagyon sokan.

1 millió alatt is lehet nem új, nem villantós, de megbízható kocsit venni ami normál karbantartással még évekig elvisz A-ból B-be, már ha van szükséged autóra.

2023. nov. 20. 00:08
 7/10 nemaRendőrség ***** válasza:

@6

Tudnék, de mint írtam nem nagyon lehet hol tárolni kényelmesen.

Ahhoz hogy napi szinten használjam, kényelmetlen lenne felhozni a lakásba, és a probléma ugyanaz marad, nem tudom hol tárolni.

Az előző egy 20e forintos bringa volt, ennél olcsóbbat nem szívesen vennék.

Dolgozunk a városi egyesületben egy szabadtéri fedett rendszer kiépítésén, nyitott rá a városvezetés szerencsére, majd meglátjuk

2023. nov. 20. 02:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején 1 évet dolgoztam az első autómért. Ami akkor kicsit 1 millió fölött volt. Persze nem tegnap volt. Azóta egy hasonló autó bőven 3+ milliós árkategória. Meg persze a fizetések is magasabbak, mint akkor.

Spóroltam, félreraktam, csak arra költöttem, amire mindenképp muszáj volt. Vállaltam plusz munkákat, plusz pénzért. Másképp nem megy... Addig jártam busszal, vonattal, még vidékre is, amikor hétvégén hazalátogattam a szüleimhez 200 km-re.

Gondolom neked is bőven millió fölötti fizetésed van, mint itt önbevallás szerint pályakezdőként mindenkinek... Én itt már ki lettem oktatva, hogy ebben az országban, aki havi nettó 1-2 millió alatt keres, az kizárólag azért van, mert állítólag lusta, hülye és nem ért semmihez. Ó hát persze...

2023. nov. 20. 07:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok tényezős, mert már régen (rendszerváltás előtt) is sokaknak a szüleik segítettek autó lakás témában. Ott van a valóban megosztó részletfizetés. Lehet, hogy olcsóbb albérletbe kell menni, a kiadásokat megvizsgálni és ami túl luxi vagy felesleges, azokat elengedni. Lehet, hogy nem reális a 2-3 milliós autó, mi van, ha csak 1-2 milliós?
2023. nov. 20. 12:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
@7, voltál már Hollandiában? Ha nem egy drága biciklit veszel, akkor tárolod kint és kész, veszel rá rendes zárat esetleg a kerekeket is lezárod, kész. Hacsak nem valami hulladék környéken laksz a kutyát se fogja érdekelni.
2023. nov. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!