Hogyan tudnék félretenni 2-3 milliót első autóra, ha még csak most váltok gyakornokból junior pozícióba?
Sehogy. Mibol gondolod hogy neked tejfelesszaju juniorkent, alberletben elve rogton 'jar' az auto is?
Lehet am jarni tomegkozlekedessel is.
1 millió volt a bruttóm mikor először vettem kocsit, addig bringával jártam.
Szívem szerint most is azzal járnék csak ellopták, mivel nem nagyon lehet tárolni
@3 és ha van egy autód, nem tudsz venni egy másik olcsóbb azaz nem tolvajmágnes biciklit?
@Kérdező - sehogy. De nehogy azt hidd hogy a magyarok nagy része akár idősebb korban is képes erre. Hitelre vesznek új és használt autót is nagyon sokan.
1 millió alatt is lehet nem új, nem villantós, de megbízható kocsit venni ami normál karbantartással még évekig elvisz A-ból B-be, már ha van szükséged autóra.
@6
Tudnék, de mint írtam nem nagyon lehet hol tárolni kényelmesen.
Ahhoz hogy napi szinten használjam, kényelmetlen lenne felhozni a lakásba, és a probléma ugyanaz marad, nem tudom hol tárolni.
Az előző egy 20e forintos bringa volt, ennél olcsóbbat nem szívesen vennék.
Dolgozunk a városi egyesületben egy szabadtéri fedett rendszer kiépítésén, nyitott rá a városvezetés szerencsére, majd meglátjuk
Annak idején 1 évet dolgoztam az első autómért. Ami akkor kicsit 1 millió fölött volt. Persze nem tegnap volt. Azóta egy hasonló autó bőven 3+ milliós árkategória. Meg persze a fizetések is magasabbak, mint akkor.
Spóroltam, félreraktam, csak arra költöttem, amire mindenképp muszáj volt. Vállaltam plusz munkákat, plusz pénzért. Másképp nem megy... Addig jártam busszal, vonattal, még vidékre is, amikor hétvégén hazalátogattam a szüleimhez 200 km-re.
Gondolom neked is bőven millió fölötti fizetésed van, mint itt önbevallás szerint pályakezdőként mindenkinek... Én itt már ki lettem oktatva, hogy ebben az országban, aki havi nettó 1-2 millió alatt keres, az kizárólag azért van, mert állítólag lusta, hülye és nem ért semmihez. Ó hát persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!