Egy amg időssebben is „sztátuszautó”?
szeretnék vasárolni egyet a linket autóból, mert tetszik hogy párostítja az örök eleganciát az sportossággal, nagy teljesítménnyel
számíthatok hozzáértő körökben elismerő tekintetekre? vagy inkább lenézett ez is a kora miatt?
(látható hogy ez az autó fel van újítva, gázos, csak egy ajtó kell rá)
négy hengeres dízelt bárhol látni de eredeti amg mersedes nem szaladgál minden sarkon
tudom hogy sokan csak az látják hogy régi az auto ezért valami ruppótlan alaknak néznek
Ezek a amgk jobb menetteljesitményt nyujtanak mint egy kora beli s600?
bírják ezek a motorok a gázas hajtást ha rúgva van? van sok gázosított eladó, gondolom azzal takarékosabban ad egy szuveren teljesitmenyt
Butuska!
Attól hogy te csak vitorláshajós meg szarvasos orosz autókba ültél, azérmég nemkéne a názáretit a fritz csirkelábhoz hasonlítani.
Ez egy más világ.
Ez NYUGAT ba+ ezt te nem érted. 🤪
#13 mas gondolkodj mielőtt beszólsz,
fonetikusan németul írtam mivel német márkáról van szó!
pl peugeotot is pezsónak mondjuk!
(Bár jobban belegondolva akkor merzedes-nek ejted németül)!
De a kérdésnél maradva akkor milyen „sleeper“ jellegű autót ajánlanátok jószívvel 10 ezer euro ig?
Drágaságom, a peugeot-ot nem pezsónak, hanem pözsónak ejtjük.
/szóval a franciához sem értesz/😥
Az megvan, hogy attól, hogy valamit, hogy ejtünk még létezik helyesírás?
Én nem fogom "pezsó"-nak írni a Peugeot mert helytelen.
Mint ahogy gondolom számodra az is mindegy, hogy egyelőre, vagy egyenlőre, mert hát, úgyis ugyanúgy ejted ki.
Bohóc vagy, vedd meg a lepukkant AMG Mercid és jaszkarizz vele!
#24.
Most -hogy ilyen szépen kérted- meghatódtam és elgondolkodtam, mi is lenne az igazán ideális jármű a számodra.
Rövid gondolkodás után, jószívvel ajánlok neked egy eredeti fényezésű olajzöld Multicar M22-t fix platóval, és a fényezéshez harmonizáló piros színű "lassú jármű" rendszámmal.
(jaaa, nehogy később vita legyen belőle, már most megírom: "multikár""-nak kell ejteni.
Csókollak! 🤑
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!