Sok ember miért néhány lépés után zárja be az autót a távirányítóval?
Figyelt kérdés
Kiszáll az autóból, becsukja az ajtót, tesz néhány lépést és csak utána nyomja meg a távirányítón a zárást, miért nem rögtön ajtócsukás után?ápr. 2. 10:36
1/19 anonim 

válasza:

Van-e még ilyen értelmetlen kérdésed, akkor tedd fel gyorsan és haladjunk.
2/19 anonim 

válasza:

Azért mert sokuknak nincs összhangban a cselekvésük az agyukkal, amikor kiszállnak, mert sok mindenen gondolkoznak közben, hogy mit kell venni, hova kell még menni és a sok infó közben lelassul a gondolkodásuk.
3/19 anonim 

válasza:

Én bezárom ajtó mellett állva és csekkolom a kilincset is.
4/19 kutyafule4 

válasza:

Dettó mint hármas, mindig rápróbálok reflexből. Lehet engem is leszavazni :D
5/19 anonim 

válasza:

Én is úgy, ahogyan #3 és #4. Soha nem hagyom úgy ott az autót, hogy a kilinccsel ne ellenőrizném, hogy tényleg zárva van-e. Márpedig ez azt jelenti, hogy addig nem is távolodok el az autótól.
6/19 anonim 

válasza:

5
Ha nem záródik be rendesen, azt az autó jelzi sípolással és az irányjelzők is máshogy villognak, legalabbis az én autóimon így voltak.
Én soha nem ellenőrzöm a kilincseket, erre van az elektronika, az a dolga.
7/19 anonim 

válasza:

Mert kiszállok, megnézem meg van-e a telóm, tárcám, megigazítom a heréim aztán rányomok és elteszem a kulcsot...
8/19 anonim 

válasza:

Mert ráérek menet közben. Nincsen a kocsiban eleve semmi, főleg nem olyan amit abban a 3 másodpercben venné ki bárki.
9/19 anonim 

válasza:

Mert addig is haladok a célom felé. Elindulok, közben az ujjammal megkeresem a megfelelő gombot és kb 3 mp múlva nyomom is. Te az autó mellett állva pazarlod az idődet, napi 1 becsukással életed során összesen 18 órát.
10/19 dirtboy 

válasza:

Én azért mert addigra találom meg hogy melyik zsebembe raktam a kulcsot,mivel nem kell a kulcsot behelyeznem sehová elég zsebben tartni és start gombal indítani a kocsit így hajlamos vagyok megfeledkezni kiszálláskor arról melyik zsebembe is raktam a kulcsot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!