Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megeri Mercedes-t venni ennyi...

Megeri Mercedes-t venni ennyi penzert?

Figyelt kérdés

Orokoltem 10.000 eurot (kb 4 millio forint) es arra lennek kivancsi, hogy 8000-9000 euroert erdemes venni S osztaly W220-at vagy W221-et, E osztaly W211-et vagy W212-t, CLK W209-et, CLS W219-et, ML W164.

Ezek azok amikbol egyet megvasarolnek, melyiket ajanlanatok ennyiert? A 10.000 euron kivul meg van penzem, ugyhogy a "bananra" is lesz penz, nem csak a "majomra".

tegnap 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, ennyiért nem érdemes főleg régebbi típusokat.
tegnap 19:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

3-3,5 millából S osztály a mai árak mellett?! :O Te tudod... de ennyiből csak valami öreg lerúgott kotlát kapsz, amire még egyszer ennyit rá lehet azonnal locsolni.

Nem akarom elvenni a lelkesedésed, de 8000 juró ma már nem egy hatalmas összeg. Ennyiért még egy Daciaból is nagyon megnézném mit akarnak rám sózni.

tegnap 20:24
 3/11 anonim válasza:
100%
Egy S osztály az 60 millió, nem 4. Amiket te nézegetsz azok leélt, lerúgott kotlák. Álmodik a nyomor tipikus esete.
tegnap 20:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem csak S osztalyt irtam, gondoltam is hogy nem fogja senki ajanlani de azert oda irtam hatha. A tobbi kozul csak van olyan amibol lehet jot venni ennyiert. Vagy esetleg a W124? sedan vagy coupe nagyon tetszik, csak az a baj hogy oreg. Abbol lehet olyat talalni, amire nem kell rakolteni milliokat es elmegy 1 millio km-ig? Ha van akkor nekem az tokeletesen megfelel.
tegnap 21:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Hulyeseget beszelek. Nem kell 1 millio km, heti 2-3-szor mennek vele 20-30 km-t
tegnap 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Ennyiért már nagyon szép 124-est kapsz.

Nem számít, hogy öreg... ha jó állapotban van akkor az egy kegyetlen jó autó, igazi szerelem.

tegnap 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Menj ki Bajorországba, ott nézz körül. Persze ne

török kerekedőtől prólbálj autót venni.

tegnap 21:36
 8/11 anonim válasza:

"Nem kell 1 millio km, heti 2-3-szor mennek vele 20-30 km-t"

Nagyon gyorsan lejjebb adtad.

"Abbol lehet olyat talalni, amire nem kell rakolteni milliokat es elmegy 1 millio km-ig?"

Amikor egy fapados Suzuki/Dacia 7 millió, akkor szerinted mit kapsz 4-ért Mercedesből...? Elárulom. Önámítást.

tegnap 21:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Kulfoldon is keresem mar egy ideje (AutoScout24, Mobile.de), ott jobbak vannak ranezesre mint itthon.

Egy vadonat uj Suzuki/Dacia kerul annyiba, de mondjuk hasznaltauto-n a W211 1 milliotol indul es 4,8 millio a teteje, de az mar V8-as E500. Egy 320 CDI vagy annal kisebb motorral mar lehet kapni jot en ugy gondolom.

Arra legyen jo, hogy par naponta tudjam hasznalni + neha nyaralni vagy kimenni dolgozni vele Ausztriaba elmenni vele par szaz/ezer km-re es ne kelljen rakolteni minden penzemet. A fentiek kozul melyik lenne a legalkalmasabb erre? Egy top3-at kerhetnek? :)

tegnap 22:18
 10/11 anonim válasza:
Mit nem értesz...?
tegnap 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!