Szerintetek mennyit érhet egy 15000Km-nél kevesebbet futott 2104-es Lada?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 22:36
1/9 anonim válasza:
az a baj hogy ezeknek a kocsiknak mar csak eszmei ertekük van.......realisan nezve ha el akarod adni sosem kapsz erte 400000-nál többet de ezt az összeget is csak fanatikus ladab uzik fogjak neked kifizetni....
3/9 anonim válasza:
Ilyen autót már csak szerelemből vesz az ember. Olyanok, akik Lada-Fan-ok, vagy ilyen volt az első autójuk és azóta jobban megy nekik és vesznek egyet nosztalgiából stb.
Én is árulok most egy 85-ös Skoda 120-ast kitűnő motorral és váltóval. Felújjítandó, de 3 év múlva veterán. A motor miatt sajnálnám bontóba adni.
4/9 anonim válasza:
Haver tavaly vett egy 33 000km-es 2107-et 70 000ért. MEghalt a tulaj, az örökösöknek nem kellett, örültek, hogy megszabadultak tőle. Gyakorlatilag hibátlan volt :)
5/9 anonim válasza:
A másik meg hogy ki fogja neked elhinni hogy egy ennyi idős autóban valóban 15.000 km van,bár használtautónál inkább állapotot érdemes nézni nem óra állást akkor is 400 at szerintem még fanatikus sem fog érte adni ha 200 at kapnál érte annak már örülhetnél szerintem.
6/9 anonim válasza:
Külön üzletág épült már az újszerű Zsigulikra! 4 kilót tuti ér.
7/9 anonim válasza:
5-ös válaszolónak: 2104-es Lada-ban és kortársaiban még nincs digitális km számláló, szóval emiatt lehetetlen visszatekerni számítógéppel. Trükközéshez szét kell szedni az egész mindenséget.
8/9 A kérdező kommentje:
Namegteljesen gyári a fényezés nincs kimattulva seholsem nincs újrafujva sehol a belseje sincs kikopva nincs rohadva sem sehol most is garázsban áll kb 5 öve és előtte is csak temetőbe jártak vele havonta 1-2szer sztem havat esőt nem is látott még
2012. jan. 23. 12:42
9/9 anonim válasza:
Akkor ha van egy ennyire jó állapotú autód akkor miért akarod eladni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!