Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Barum gumikról mik a tapaszt...

A Barum gumikról mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem valami magas minőségű gumik, de most okkal nem szeretnék drágábbat...

Kategóriájában megfelelő, vagy ebben az árkategóriában van olyan, ami jobban megéri ? Aminek jobb az ár-érték aránya ?

Tavaszra ezt a gumit néztem ki :

[link]

2013. dec. 30. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kategórián belül nem rossz, sőt, az egyik legjobb.
2013. dec. 30. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nyári és téli is Barum van, semmi gondom vele - mit lehetne mondani? Közúti közlekedésre használom, nem versenyzésre, arra pedig elég bőven. Különben is olyan vacak utakon járok, hogy nem lehet próbálgatni a maximális kanyarsebességeket, szóval nem is tudnám megmondani, hogy az előző Michelin meg a mostani Barum közül melyik csúszik meg hamarabb...
2013. dec. 30. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Barum brillantis: száraz aszfalton is könnyen megcsúszik, vizes úton meg pláne. Szerintem rettenetes. Még az öreg, lekopott Michelin is jobb volt.

Barum brillantis 2: A fent említett elődjéhez képest sokkal jobb. Szárazon egész jól tapod, vizes úton ha 2.-ban lepadlózom az autót akkor érződik hogy el-elforognak a kerekek. Szerintem vállalható, bár inkább alig használt, de jobb minőségű gumit veszek (DOT számot figyelni kell).

2013. dec. 30. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Barum Polaris 3-as téli gumim van. ADAC tesztben középen végzett. Tény, vizes úton nem a legjobb.

Előtte a 2-es volt, na az katasztrófa volt vizes úton.

2013. dec. 30. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!