Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mennyit eszik az Sx4?

Kinek mennyit eszik az Sx4?

Figyelt kérdés

az enyém itt van: [link]

A kérdés: sokan panaszkodnak a 8-9 literes fogyasztásra... most rossz a lábuk?, vagy valami autó oldali hiba lehet.

Egyébként nem tötyögök, országút 100-110, városban 60. Autópálya: óra szerint 130

2014. máj. 7. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel országúton mész vele egyenletes tempóban... sokan városban mennek vele ott megeszi a 9 litert mint a huzat! Magas építésű, meg elavult motor van benne.
2014. máj. 7. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
ilyen kocsit biztos nem vennék!magasépítésű és a benzinmotorral nem jó párosítás!
2014. máj. 7. 11:33
 3/10 A kérdező kommentje:
autópályán valóban nem, de helyközi autóutakra szerintem teljesen jó.... mondjuk magas építésű autókra mind mondhatnánk hogy nem épp optimális választás... Annyi hogy ez első kerekes változat: hasmagasság olyan +6 centire van átlaghoz képest.
2014. máj. 7. 11:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Az 1.5-ről én sem hallottam jókat, mármint mindenki azzal jön, hogy sokat fogyaszt.

Apámnak 1.6 van, állandóan az alacsony fogyasztással van elfoglalva és tényleg eljár vele 6,5 alatt.

(Bár ehhez hozzá kell tenni, hogy a saját dieselemmel én 5,2-vel járok, neki sikerült 4,8-4,9 közötti értékeket produkálnia ugyanazokon az utakon.)

2014. máj. 7. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Most nézem,hogy a tiéd dízel.És az eszik 6.66-ot,ami nem kevés(szerintem).1.9 PDTDI-k járnak el ugyan ennyivel,vagy kevesebbel.A benzinesek városban benyelik a 9 litert,ezt én is hallottam már 2 kolégámtól is.Sajna ezek ilyenek,meg kell barátkozni velük,mást nem nagyon lehet tenni...bár amíg nem romlik el,addig ez legyen a legnagyobb probléma!
2014. máj. 7. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Dehogy dízel, 1.5-ös szívó benzin. Gondolom valami régi fejlesztésű motor, megfejelve egy rövid váltóval.

A 6,6 zömében városon kívül egyébként nem számít egy nagyon jó fogyasztásnak.

2014. máj. 7. 15:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Igazad van,tévedtem.Elnézést!!!
2014. máj. 7. 16:16
 8/10 A kérdező kommentje:

annyi hogy most rég tankoltam tele, így még nem adódott ki teljesen valós fogyi... mert van autópálya benne.

De olyan 6,4-re tippelném, ha óvatos vagyok akkor 6,2... de semmiképp sem a gyári 5,7....

2014. máj. 7. 16:31
 9/10 A kérdező kommentje:
ez pedig az 1.5 sima motor, nincs VVT.... euro 4-es. 99Le
2014. máj. 7. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:

"országút 100-110, városban 60"

Most tényleg nem kötözködés képen, de nem ártana a Kreszt betartani! És ez nem csak kimondottan rád vonatkozik térdező.

Pont ma délután haladtam kifelé az M6-os ki/bevezető szakaszán. 80-as tábla van kirakva amit már én is túlléptem, mert óra szerint 90-nel mentem. Kivétel nélkül minden autó úgy húzott el mellett, mintha álltam volna. Mindenki ment 140-nel, 150-nel, a táblát meg lesz..ják. Szerintem ez nem jó.

Na, bocs az offért.

2014. máj. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!