Kinek mennyit eszik az Sx4?
az enyém itt van: [link]
A kérdés: sokan panaszkodnak a 8-9 literes fogyasztásra... most rossz a lábuk?, vagy valami autó oldali hiba lehet.
Egyébként nem tötyögök, országút 100-110, városban 60. Autópálya: óra szerint 130
Az 1.5-ről én sem hallottam jókat, mármint mindenki azzal jön, hogy sokat fogyaszt.
Apámnak 1.6 van, állandóan az alacsony fogyasztással van elfoglalva és tényleg eljár vele 6,5 alatt.
(Bár ehhez hozzá kell tenni, hogy a saját dieselemmel én 5,2-vel járok, neki sikerült 4,8-4,9 közötti értékeket produkálnia ugyanazokon az utakon.)
Dehogy dízel, 1.5-ös szívó benzin. Gondolom valami régi fejlesztésű motor, megfejelve egy rövid váltóval.
A 6,6 zömében városon kívül egyébként nem számít egy nagyon jó fogyasztásnak.
annyi hogy most rég tankoltam tele, így még nem adódott ki teljesen valós fogyi... mert van autópálya benne.
De olyan 6,4-re tippelném, ha óvatos vagyok akkor 6,2... de semmiképp sem a gyári 5,7....
"országút 100-110, városban 60"
Most tényleg nem kötözködés képen, de nem ártana a Kreszt betartani! És ez nem csak kimondottan rád vonatkozik térdező.
Pont ma délután haladtam kifelé az M6-os ki/bevezető szakaszán. 80-as tábla van kirakva amit már én is túlléptem, mert óra szerint 90-nel mentem. Kivétel nélkül minden autó úgy húzott el mellett, mintha álltam volna. Mindenki ment 140-nel, 150-nel, a táblát meg lesz..ják. Szerintem ez nem jó.
Na, bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!