M a véleményetek az Opel astra H-ról? 1.4 vagy 1.6 benzines? A dieselek elég rizikósak?
Akkor azt mondjátok ,nyugodtan nézhetek dieseleket is?
Néztem az 1.3 és 1.7 gázolajost!
2008-tól mert azok már fiatalabbak, legtöbbe 100 ezer felett van ,de inkább 150 felettiek...opel márka szerviz átvizsgálás ?
Nekem is ilyen van, 1.7-es. Én szeretem nagyon. Nagyon nyomatékos ez a motor, nagyon jól gyorsul. Az autó is kényelmes és nekem még mindig nagyon tetszik. Igaz az enyémben félbőr ülések vannak, gyári sport futómű van alatta meg bixenon fényszóró és egyéb nyalánkságok...
Típushibái azért vannak, de egyik sem vészes.
Lendkerék + kuplung 200.000km körül cserés, ezt kalkuláld bele (250-300eFt alsó hangon).
Benzinesek közül inkább az 1.6-os ajánlom. Van belőle egyébként 1.8-as is... Az 1.4 kicsit tényleg lomha. Persze ettől még el lehet vele közlekedni.
"...adagolón kívül más nem volt rajta javítva..."
Adagoló?! Milyen adagoló? Ezek már CR dízelek. Nagynyomású szivattyú és rail-cső van bennük, nem adagoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!